Meet & Greet met Rick Nieman bij Premium Motors in Apeldoorn

Premium Motors biedt je weer iets inspirerends, de "motorsuper" van Nederland heeft op zaterdag 18 juli ex-RTL Nieuws presentator Rick Nieman te gast in Apeldoorn.

Rick heeft een schitterende roman geschreven die eigenlijk iedereen die vriendschap hoog in het vaandel heeft staan, zou moeten lezen. Of zoals Humberto Tan het verwoordt: "Je wordt meegezogen in hun vriendschap, maar ook in de de vrijheid die ze ervaren als ze onderweg zijn op hun motor.".
Rick Nieman gaat bijna ieder jaar met zijn vrienden per motor op weg naar Viareggio. Een heerlijk verhaal dat geweldig weg leest, zo omschreef Wilfred Genee het boek. Rick kan goed vertellen over anderen, maar zijn eigen verhaal is ook zeer de moeite waard.

Op zaterdag 18 juli is er een meet en greet bij Premium Motors in Apeldoorn. Een uitgelezen kans om Rick Nieman persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen over zijn boek of over hemzelf, op de foto te gaan met Rick en natuurlijk kun je je boek laten signeren. Je bent van harte welkom. Voor meer informatie en voor het programma op 18 juli kijk je op: www.premiummotors.nl

Note: Voor wie hem nog niet gezien heeft of er geen genoeg van krijgen: de Kawasaki Ninja H2 staat op 18 juli bij ons in de showroom!

Rick Nieman bij Premium Motors in Apeldoorn

Foto: Lenie Mulder, Premium Motors Apeldoorn

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen