• Home
  • Persberichten
  • Vijftiende editie van de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen

Vijftiende editie van de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen

Van 3 tot 5 juli organiseert BMW Motorrad voor de 15e keer de BMW Motorrad Days. Tijdens dit evenement in Garmisch-Partenkirchen is iedereen welkom die ervaring heeft met het gevoel van motorrijden, of dat wil leren kennen. Het programma is zo afwisselend als het productgamma van BMW, zodat voor iedere van de 40.000 verwachte motorrijders leuke dingen te doen zijn.

Er zijn diverse shows, waaronder de Classic Boxer sprint, waarbij 16 8-kleps boxers een sprintrace houden over 200 meter. Verder is er een steile wand aanwezig, een Mini stuntshow, en zal Chris Pfeiffer zijn kunsten laten zien. Bovendien neemt BMW nieuwe producten mee voor de 2016 range. Natuurlijk kan er ook gereden worden. Onder begeleiding van gidsen worden diverse routes gereden in de omgeving van Garmisch-Partenkirchen. Maar er is ook de mogelijkheid om op de nieuwe modellen te rijden. Diverse modellen staan klaar, zowel voor een testrit op asfalt als offroad, ook voor motorrijders zonder ervaring in het offroad rijden. Wanneer je geen rijbewijs hebt biedt het evenement je op een afgeslopen terrein eveneens de mogelijkheid het motorrijden te proberen. Naast al de motorgerelateerde activiteiten is er ook ruimte voor entertainment en ontspanning. Op diverse locaties wordt live muziek gespeeld, en op vrijdag is er in de biertent een welkomsfeest.

Vanaf vandaag is de event-pagina online, waar alle informatie op gepresenteerd wordt, waaronder toeristische routes in de omgeving, om de heenreis nog mooier te maken. Inschrijven voor de diverse testritten kan ook via deze site: bmw-motorrad.com/motorraddays.

BMW Motorrad days 2015


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen