Falco Dany en Ayda dameslaarzen

Met het model Dany en Ayda heeft het Italiaanse Falco 2 hete ijzers in het vuur voor de vrouwelijke motorrijdsters onder ons. Italiaans design en vakmanschap uit 20 jaar ervaring komen samen in deze 2 stijlvolle dameslaarzen.

Beide type laarzen zijn uitgevoerd in volnerf bewerkt leer en voorzien van een Hightex membraan om droge voeten te houden tijdens een regenbui. Door het Falco ACF constructiesysteem worden de laatste gegevens m.b.t. de vrouwelijke anatomie van de voet gebruikt tijdens het productieproces. Hierdoor worden een zo hoog mogelijk comfort en pasvorm bereikt. Zowel de Dany als de Ayda laars hebben verstevigingen op de hiel en enkel. Daarnaast heeft de Dany laars ook nog een verstevigde neusconstructie meegekregen. Sluiting door middel van een ritssluiting aan de binnenzijde met klittenband overslag aan de bovenzijde bij de Ayda, en een buckle sluiting aan de bovenzijde bij de Dany.

De olie en benzinebestendige zool bied erg veel grip en vormt zich naar uw voet bij gebruik naast de motor. Deze zool zorgt samen met uitstekende voetbed voor een hoog draagcomfort. Beide modellen worden met een schakelversteviging geleverd, welke eenvoudig geplaats of weggenomen kan worden.

Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 41, voor respectievelijk € 146,95 en € 157,45 (Dany vs. Ayda).

Falco laarzen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen