Modeka Ventura GT all-season touring jas

Wie zichzelf in het zadel hijst van pakweg een BMW GS, een Yamaha Ténéré, een Triumph Tiger, een KTM Adventure of een Suzuki V-Strom, heeft uiteraard meer voor ogen dan snelwegen en stadsbaantjes. Ook de onverharde en meer avontuurlijke paden lonken. Dat je dan maar beter een passende uitrusting draagt hoeft geen betoog. Niet alleen qua stijl maar ook qua functionaliteit sluit de Ventura GT van Modeka hier perfect op aan. De jas en bijpassende broek werden reeds meerdere malen onder diverse omstandigheden getest en steeds bekroond met een uitstekende score.

De Ventura GT biedt een optimale bescherming dankzij het gebruik van veiligheidsnaden, 500D en 1000D Cordura, geavanceerde SaS-Tec elleboog- en schouderprotectoren én een standaard niveau 2 en CE gecertifieerde rugprotector. Toch voelt de jas zeer comfortabel aan. Dankzij de verstelbare taille, hals- en mouwbreedte en de perfecte pasvorm zit hij echt als gegoten.

Dankzij het uitgekiend Air Draft systeem met ventilatieritsen, een uitneembare thermovoering en een uitneembaar 100% water- en winddicht Sympatex membraan is deze jas een echte allrounder. De Ventura GT biedt het hele jaar door een optimaal comfort zowel op als naast het asfalt.
De bijpassende broek is in verschillende lengtematen verkrijgbaar en kan met een rits aan de jas worden vastgemaakt voor een nog betere bescherming.

De Modeka Ventura GT is een echte touringjas met ook heel wat offroad DNA in de genen.

Modeka jacket


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen