Dainese 36060 collectie

Lino Dainese vertrok ruim 40 jaar terug op zijn Bultaco met wat vrienden voor een reis door Engeland. Daar ontstond het idee om beschermende motorkleding te maken, het merk Dainese was geboren. De hang naar avontuur, mooie materialen en de rauwe sfeer van motorrijden zijn nooit verdwenen en werden de inspiratie voor de nieuwe 36060 collectie. Fashion en bescherming, mooier wordt het niet. Enkele hoogtepunten: 

Powel Jacket 
- Met de hand gewaxed in UK, het katoen waar deze jas van gemaakt is. Net als de leren stukken voor bescherming en het aanbrengen van een waterafstotende laag. De jas heeft reflectie, Soft Shape protectie op schouder en elleboog, en kan voorzien worden van een backprotector, 399€. 

Bonneville jeans 
- Kevlar jeans met Soft Shape protectie op de knie, optioneel op de heup, en reflectie rondom. Verkrijgbaar in slim en regular fit, in een donkere en lichte washing. 179€. 

Cooper Shoes 
- Stoere' workers' voorzien van protectie en reflectie. Volledig leer, gewaxed en voorzien van een schakelbandje om de schoen te beschermen tijdens het rijden. 159€. 

AGV RP 60 helm 
- Glasvezel pothelm zonder logo, voorzien van dubbel D-sluiting . Bij de helm worden zonneklep en vintage goggles bijgeleverd. 159€

Accessoires 
- De collectie heeft een ruim aanbod aan vrijetijdskleding en accessoires.

Dainese 36060 collectie motorkleding


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen