Ducati lanceert eigen occasion website

De passie voor Ducati begint voor vele met een tweedehands model. Daarom hebben wij de Ducati occasion site gelanceerd die zelfs ook geschikt is voor het gebruik op smartphones en tablets. Hierop kunt u 100 advertenties vinden die voortkomen uit het officiële Ducati dealernetwerk.
Het is mogelijk de Ducati van uw dromen te vinden op basis van model, bouwjaar of de prijs. Het zoeken wordt ook vergemakkelijkt door het invoeren van postcode of woonplaats waardoor u de Ducati kan vinden die het dichtst bij u te koop is. Ook hebben wij het voor u mogelijk gemaakt 4 motoren te vergelijken om zo het selectieproces makkelijker en vlotter te laten verlopen. Als u niet meteen vindt wat u zoekt is het ook mogelijk om via email op de hoogte te blijven wanneer er een nieuwe advertentie wordt geplaatst die aan uw zoekcriteria voldoet.
Deze website maakt het makkelijk uw droom te verwezenlijken, waarbij u bij de aankoop van een Ducati een beroep kunt doen op de expertise van het officiële Ducati dealernetwerk.

Meer informatie kunt u vinden op de Ducati occasion site

Ducati Occasion site


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal