Liqui Moly voor vijfde keer op rij beste oliemerk in Duitsland

Het begint zo langzamerhand routine te worden: Voor de vierde resp. vijfde keer hebben de lezers van Motor Klassik, Auto Zeilpunt, Auto Bildt, en Auto Motor und Sport LIQUI MOLY tot beste oliemerk van Duitsland gekozen. "Om eerlijk te zijn, wij voelen ons bovenop het winnaarstrapje best op ons gemak", stelt Ernst Prost, beherend vennoot van de motorolie- en additievenspecialist. "Maar ook na vijf jaar op rij zijn deze onderscheidingen voor ons nog steeds geen vanzelfsprekendheid."

Met 6,84 miljoen lezers gaat in Duitsland een enorm publiek achter deze vier tijdschriften schuil. Bij Auto Zeitung en Auto Motor und Sport gaat LIQUI MOLY al voor de vijfde keer op rij aan top, bij Motor Klassik en Auto Bild voor de vierde keer. „Deze brede support over zo'n lange periode toont aan dat men zich als kleine David ten overstaan van internationale olieconcern heel goed kan handhaven", aldus Ernst Prost. „Doorslaggevend is niet, hoeveel miljard er op de eigen balans staat, maar de mate waarin automobilisten en motorrijders op je producten en service kunnen vertrouwen." LIQUI MOLY produceert uitsluitend in Duitsland, om een zo hoog mogelijke productkwaliteit veilig te stellen.

Voor de juistheid van de lezersenquêtes spreekt niet alleen het enorme verspreidingsgebied van de bladen, maar ook de constante positionering. In de tijdschriften voert LIQUI MOLY de ranglijst aan, gevolgd door Castrol en Mobil. En in de categorie verzorgingsmiddelen belandde LIQUI MOLY net als in de voorafgaande jaren op de tweede plaats.

„Wanneer je jezelf zolang aan de top weet te handhaven, is dat een enorm bewijs van vertrouwen bij de automobilist en motorrijder", vindt Ernst Prost. „Dat vertrouwen vormt voor ons de basis op onze weg naar een wereldmerk. Het beste oliemerk worden, waarom zou dat alleen in Duitsland kunnen en ons ook hier niet gaan lukken?"

Liqui Moly is ook de officiële leveranciers van smeermiddelen voor de Moto2 en Moto3 kampioenschappen.

Liqui Moly Cortese


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen