Ducati acties tijdens open house

In de periode van 11 april tot 2 mei 2015 viert Ducati de komst van alle nieuwe modellen voor 2015 in het dealernetwerk tijdens de Unmistakably Ducati actie. Na de Scrambler Icon en de 1299 Panigale is het nu aan de Multistrada 1200 en de Scrambler Full Throttle, Urban Enduro en Classic om bij de dealers binnen te rollen. Om de aankomst van deze nieuwe modellen extra te benadrukken, krijgt elke toekomstige eigenaar van een nieuw Ducati model (behalve de Scrambler) van 11 april tot 2 mei 2015 de mogelijkheid om te profiteren van een extra gratis 3e jaar Ever Red fabrieksgarantie.

Open House 11 april
Het ideale moment voor een bezoek aan uw Officiële Ducati Dealer is tijdens ons Open House op zaterdag 11 april, waar u ook de mogelijkheid heeft om een testrit te maken op één van de nieuwe modellen.  

Ever Red (Verlenging van de fabrieksgarantie)
Unmistakably Ducati vormt de ideale gelegenheid om de nieuwe Ever Red formule voor 2015 te onthullen. Een verlenging van de fabrieksgarantie is geldig op het moment van aankoop van een nieuwe motor en is mogelijk voor 12 of 24 maanden. Tijdens de periode 11 april tot 2 mei 2015 profiteren klanten die een nieuwe Ducati aanschaffen van een gratis verlenging van de fabrieksgarantie met 12 maanden (niet voor de 2015 Panigale R, 1199 Superleggera en de Scrambler modellen). Lees alle details over de aanbieding op de mini-site: http://www.unmistakably-ducati.nl/ 

Voor alle informatie over de nieuwe modellen van Ducati voor 2015 en een overzicht van het volledige dealernetwerk verwijzen we u naar http://www.ducati.nl/.

Screenshot Ducati


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen