Inschrijving Red Bull Knockout is geopend

Den Haag, 3 april 2015 – Motocrossers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Red Bull Knock Out, de zwaarste motocross strandrace ter wereld. Tijdens het weekend van 28 en 29 november staat het strand van Scheveningen weer volledig in het teken van deze legendarische strandrace. De eerste 750 motocrossers die zich inschrijven zijn gegarandeerd van een startnummer. Inschrijven kan hier.

Red Bull Knock Out wordt georganiseerd in samenwerking met de KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging), KTM en de Gemeente Den Haag. Tevens is dit het Open Nederlands Kampioenschap Strandrace. Met meer dan 150.000 toeschouwers tijdens voorgaande edities (2006, 2007 en 2008) is de animo van zowel deelnemers als bezoekers groot gebleken. Dit jaar is het aantal dagen verdubbeld en gaan honderden motocrossers het genadeloze gevecht aan tegen de natuurlijke elementen van zee en zand. Amateur motorcrossers kunnen zich meten met de wereldtop. Motocrossers met een (on)gezonde hoeveelheid lef, die het aandurven kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Praktische informatie
• Tijdens de inschrijvingsperiode, die vandaag van start gaat, worden de eerste 750 startnummers vergeven.
• De inschrijfkosten voor Red Bull Knock Out bedragen € 75,- per persoon. Hierbij inbegrepen: deelnamebewijs voor Red Bull Knock Out 2015 voor 1 rijder en 1 monteur/assistent, 1 startnummer, de mogelijkheid om minimaal 1 heat van 1 uur te racen, een licentienummer inclusief verzekering (verzorgd door de KNMV – zie ook disclaimer KNMV), een overnachtingsplaats voor 1 rijder en 1 monteur/assistent (standplaats voor camper).
• Bij aanvang van het event moet elke deelnemer op zaterdag 28 november minimaal 16 jaar oud zijn.
• Twee weken voorafgaand aan het evenement ontvangen deelnemers het startnummer.

Kwalificatie en finaledag
Op zaterdag 28 november krijgen alle deelnemende motocrossers de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor de halve finale die op zondag 29 november plaats vindt. De uitdaging? Zorgen dat je de snelste bent όf doorgaan totdat je knock out bent.

Red Bull Knock Out


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen