Rukka's Cepi protectorvest

Bij Rukka draait alles om de ideale combinatie van veiligheid en comfort. Dat geldt ook voor het nieuwe Rukka Cepi protectorvest, dat is voorzien van Rukka's unieke D3O Air-protectoren. Rukka Air-protectoren zijn al jaren een begrip in de motorwereld. Veiligheid is immers niet alleen een kwestie van schok- en schaafprotectie, maar ook van comfort. Iemand die zich lekker voelt kan zich beter concentreren. De optimaal ventilerende eigenschappen van Rukka Air-protectoren spelen hierin een belangrijke rol.

De Rukka D3O protectoren zijn ware salamanders: gewoonlijk zijn ze flexibel voor een optimaal draagcomfort. Bij een impact verstijven ze echter enorm snel, zodat ze ook een uitmuntende bescherming bieden. Samen met ventilerende perforaties zorgt dit dat zowel het draagcomfort als de veiligheid van Rukka's D3O Air-protectoren op een ongekend hoog niveau staan.

Cepi
Op basis van deze unieke D3O heeft Rukka nu de Cepi. Dit protectorvest is voorzien van een CE- EN 1621-2 2014 gecertificeerde rugprotector en een borstprotector die voldoet aan de EU - 89/686/ECC richtlijn voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Met behulp van verstelbare schouderbanden kan het vest op individuele maten worden afgesteld. Het vest zelf is van Cordura Stretch, waardoor de Cepi als een comfortabele, tweede huid om je lichaam zit en de protectoren perfect op de juiste plaats worden gehouden. Een temperatuur-regulerende Outlast voering zorgt samen met de ventilerende eigenschappen van de D3O Air-protectoren voor een verdere verhoging van het draagcomfort. Het Cepi vest is verder uitgerust met ritssluiting in het voorpand en met een verbindingsrits, waarmee het vest aan elke Rukka broek kan worden bevestigd.

Prijzen
Het Rukka Cepi protectorvest is leverbaar in de maten S tot en met 3XL en kost € 169,- inclusief BTW.

Rukka Cepi protectorvest motorrijders


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen