• Home
  • Persberichten
  • Inschrijving BMW Motorrad Quest verlengd tot en met 8 april 2015

Inschrijving BMW Motorrad Quest verlengd tot en met 8 april 2015

BMW Motorrad organiseert de grootste speurtocht voor motorrijders ooit in Nederland gehouden: de BMW Motorrad Quest. De bedoeling is dat motorrijders op zoek gaan naar één van de gouden sleutels. De vinders winnen een heel seizoen rijden op een BMW motorfiets naar keuze én een GoPro camera. In totaal liggen er vijf sleutels verborgen in evenzoveel regio's. De speurtocht zou origineel plaatsvinden op zondag 29 maart 2015. In verband met de weersomstandigheden is echter besloten de BMW Motorrad Quest te verplaatsen naar zondag 12 april 2015. Vanwege de nieuwe datum is de inschrijving verlengd tot en met 8 april 2015. De mensen die zich reeds hadden ingeschreven, hebben een mail en sms met deze mededeling ontvangen. Deze unieke speurtocht is een knipoog naar de vijf jaren marktleiderschap (2010-2014) van BMW Motorrad in Nederland. Dat verklaart ook het aantal van vijf gouden sleutels. Nederland wordt bovendien naar postcode in vijf regio's ingedeeld.

Voor iedere motorrijder.
Alle motorrijders kunnen aan deze actie meedoen. Vandaag start de inschrijving, die doorloopt tot en met 25 maart. Je postcode bepaalt de regio waarin je gaat zoeken. Tijdens de speurtocht krijgen de inschrijvers per sms aanwijzingen die hen moeten helpen om de sleutels in hun regio te vinden.

Altijd prijs.
Degene die de gouden sleutel vindt (en zich vooraf had aangemeld), wint een heel seizoen lang (van 14 april t/m 14 september 2015) een BMW motorfiets naar keuze. De motorrijders die niet tot de gelukkige winnaars behoren, ontvangen een sms zodra de sleutel in hun regio is gevonden. Tevens ontvangen zij een e-mail waarmee ze vanaf 30 maart een attentie kunnen ophalen bij de BMW Motorrad dealer.

BMW Motorrad Quest Nederland 2015


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal