Yamaha XV950 Racer, gemaakt om te customizen

Het nieuwste Sport Heritage model, de Yamaha XV950 Racer, heeft een stoere en authentieke uitstraling. Met zijn lage, sportieve zitpositie, koppelrijke V-twin motorblok en het tijdloze café racer design doorbreekt deze nieuwe vrijpostige motor alle regels. De XV950 Racer is geïnspireerd op de coole Yard Built specials die voor Yamaha zijn ontworpen door 's werelds belangrijkste custom builders. De motor is bedoeld voor de hedendaagse vrijdenkende motorrijder die op zoek is naar een stoere en authentieke motorfiets die is gemaakt om te customizen.

Regels zijn er om gebroken te worden
Daarom heeft Yamaha de nieuwe XV950 Racer ontwikkeld, een motorfiets met een nieuwe stijl, ideaal om te customizen. Dit gewaagde en originele model wordt aangedreven door een krachtige luchtgekoelde V-twin met hoog koppel voor een indrukwekkende acceleratie. De motor wordt geleverd met clip-ons, voetsteunset achter en een stuurkuip. De aluminium zijplaten en het solo zadel met seat cover benadrukken het 'café racer' gevoel.

Authentiek, gewaagd en compleet anders
Als dingen jarenlang op een bepaalde manier zijn gedaan, betekent dit niet dat u dit zo moet blijven doen. Daarom brengen we ons succesvolle Sport Heritage concept met de gewaagde XV950 Racer op een heel nieuw niveau. Deze wendbare, pittige V-twin met zijn clip-ons en de café racer voetsteunset achter, maakt korte metten met gewoontes. De XV950 Racer is uitgerust met een zeer solide dubbel stalen wiegframe. De korte wielbasis en lage zitpositie zorgen voor een hoge mate van wendbaarheid en sportieve rijeigenschappen. De café racer voetsteunset achter en de clip-on handgrepen zorgen voor een sportieve 'forward leaning' zitpositie, zodat de rijder en motor een dynamische eenheid vormen en de prestaties in bochten worden verbeterd.

Stoer en minimalistisch design
Bij de XV950 Racer draait alles om de minimalistische schoonheid van metaal. De aanwezigheid van de elementaire luchtgekoelde V-twin benadrukt het unieke karakter van deze motor. Het zwarte stalen buizenframe past perfect bij het tijdloze imago, terwijl het authentieke Sport Heritage uiterlijk wordt benadrukt door de pure eenvoud van de stalen brandstoftank en spatborden. Met de aluminium zijplaten, een solo zadel met seat cover en in de koplamp geïntegreerde meters combineert de XV950 Racer de lage zitpositie van de V-twin met de ergonomie van een café racer. Hierdoor is een nieuw soort motorfiets ontstaan!

Klaar om te customizen
Eigenaar worden van deze XV950 Racer is nog maar het begin, omdat deze unieke nieuwe motorfiets is bedoeld om hem naar uw eigen stijl aan te passen. Yamaha biedt een breed assortiment originele accessoires die speciaal zijn ontworpen voor deze motorfiets, waardoor u deze prachtige V-twin kunt laten aansluiten op uw levensstijl en imago.
De Yamaha XV950 Racer, standaard voorzien van een ABS remsysteem, is vanaf mei 2015 leverbaar in twee kleurstellingen, te weten Matt Grey en Glacier Blue. De adviesverkoopprijs van de Yamaha XV950 Racer is € 10.699,- (prijs inclusief BTW/BPM, exclusief kosten rijklaarmaken, exclusief leges tenaamstellen kenteken).

Yamaha xv950cr 1


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal