• Home
  • Persberichten
  • Filmpremière motor-cultklassieker “On Any Sunday, The Next Chapter”

Filmpremière motor-cultklassieker “On Any Sunday, The Next Chapter”

"On Any Sunday – the Next Chapter" - het langverwachte vervolg op de legendarische motor-cultklassieker 'On Any Sunday' gaat aanstaande zondag 22 maart in première bij Undercurrent Amsterdam. De in-'t-IJ-drijvende locatie wordt speciaal voor één avond omgebouwd tot bioscoop. Als onderdeel van de officiële Europese lanceringstour zullen zowel regisseur Dana Brown als hoofdrolspeler Robbie Maddison aanwezig zijn. De film zal vanaf woensdag 25 maart in Nederland beschikbaar zijn via iTunes.

Cultklassieke
In 1971 maakte regisseur Bruce Brown - nadat hij de surf-scène op zijn kop zette met de klassieker 'Endless Summer'- de met een Academy Award genomineerde documentaire 'On Any Sunday'. In de ogen van velen was dit meer dan een film; het gaf Steve McQueen cultstatus en zette motorcultuur wereldwijd op de kaart. Nu, 30 jaar later waagt zoon Dana Brown, zich eindelijk aan een vervolg. De filmtechnieken zijn inmiddels wel wat verbeterd. Deze nieuwste Red Bull Media House-productie is volledig in 4k geproduceerd, maar wat onveranderd is gebleven is de diepgang, liefde en passie waarmee de documentaire is gemaakt. Dé film voor iedere motorliefhebber, maar zeker ook voor iedereendie niet begrijpt waarom op een zondag met mooi weer ineens de vergeven is van motoren.

De avond
Numbnut Motorcycles & Nozem Amsterdam organiseren gezamenlijk deze première. Naar schatting zullen zo'n 300 motorliefhebbers op hun motor naar het NDSM-terrein komen. Speciaal voor hen is een extra lange rode loper ingericht, waarop zij met motor en al in stijl hun entree kunnen maken. Kaarten voor de première (incl. after party) zijn niet te koop, maar de organisatie geeft wel enkele laatste kaarten weg aan gegadigden die mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

On Any Sunday – The Next Chapter is vanaf woensdag 25 Maart beschikbaar op iTunes en als speciale 3-in-1 collectors editie via deze website http://www.onanysundayfilm.com

Premiere On any sunday


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen