Vier modellen in 2015 KTM Adventure range

KTM ontketent een Adventure range sterker dan ooit door de komst van de KTM 1290 Super Adventure en de KTM 1050 Adventure die in 2015 de dynamische en verbeterde KTM 1190 Adventure en 1190 Adventure R komen versterken. Dankzij meer dan een decennium aan ervaring en ontwikkeling is de huidige Adventure range uitgerust met een aantal van de meest geavanceerde autotechnieken, gecombineerd met KTM's filosofie 'ready to race'. Dit maakt deze motoren dynamischer, veiliger en opwindender dan ooit. 

De KTM 1290 Super Adventure maakt zijn naam waar door het stellen van de nieuwe standaard voor de luxe touring motoren. Uitzonderlijke features zijn o.a. 160 pk, 140Nm, semi-actieve ophanging, bochtenverlichting, cruise control en optionele hill hold control. KTM boort een nieuw segment aan met een motor die op elk vlak superieure technologie bevat qua vermogen, comfort en uitrusting- maar wel met een uitgesproken dynamische toets.

De KTM 1050 Adventure heeft geen overmatig vermogen of uitrusting voor wie een Reis-Enduro wil die puur rijplezier biedt in alle comfort over langere afstanden, maar wel een chassis dat de bochtige wegen aankan en zich vlot door het verkeer weet te manoeuvreren. De V-twin motor, die als eerste gebruikt werd in de KTM 1190 Adventure, heeft minder vermogen maar biedt daarom niet minder plezier. Hij heeft hetzelfde vermogen en koppel als zijn grote broer, tot 95 pk. Voor rijders met een A2 rijbewijs kan de 1050 begrensd worden om aan de voorwaarden te voldoen.

Speciaal voor deze Adventure range heeft KTM een microwebsite gelanceerd. Hier kunnen rijders meer details vinden over de range en de modellen vergelijken om de meest geschikte Adventure te vinden. Ook het uitgebreide assortiment aan PowerParts-uitbreidingen en personalisatie-mogelijkheden voor deze motoren staan op de microwebsite. Daarnaast kunnen rijders ook eigen Adventure foto's uploaden en anderen inspireren. Nadat de nieuwe 1050 en 1290 zijn gepresenteerd aan de wereldpers in Gran Canaria, met testen en beoordelingen, zijn vanaf februari deze geweldige motoren beschikbaar bij de KTM dealers.

KTM Adventure family 2015


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen