SevenSummits.GS motorreizen Afrika en IJsland presentatie

SevenSummits.GS motorreizen zijn speciaal ontwikkeld voor de avontuurlijk ingestelde GS rijder. Ze brengen je naar 7 hoogtepunten op 7 continenten. Zaterdagmiddag 13 december 2014 zijn Paul Duijf en Edwin van Delden van SevenSummits.GS bij Motor Houtrust. Zij presenteren dan twee bijzondere reizen uit het programma, waaraan u op de eigen GS kunt deelnemen. We starten om 13.00 uur met de reis door Afrika. Afrika is het meest aansprekende continent dat door de SevenSummits.GS wordt aangedaan. Op je eigen GS rijd je over prachtige onverharde dirttracks, door desolate woestijnvlaktes, imposante canyons en langs de hoogste duinen ter wereld. Je voelt de intense Afrikaanse hitte, ruikt het het zout van de Indische ocean en staat oog in oog met overstekend groot wild.

Om 14.30 uur steken we door naar IJsland. Een motorreis op IJsland is een expeditie door het ontstaan van de wereld. Met zijn actieve vulkanen, onmetelijke gletsjers, uitgestrekte lavawoestijnen, warme bronnen, ontelbare watervallen, kleurrijke bergketens en fantastische offroad pistes is IJsland een uitdaging voor de avontuurlijk ingestelde GS rijder. In augustus/september 2015 organiseert SevenSummits.GS de IJSland reis speciaal voor Motor Houtrust klanten. Hét moment om de reis die al jaren in het achterhoofd knaagt werkelijk te gaan maken.

De presentaties zijn vrij toegankelijk en kosteloos. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt, zodat wij voldoende stoelen kunnen klaarzetten. We zien u graag op zaterdag 13 december.

IJsland-2014-SevenSummitsGS


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen