De ultieme motor door Rev'it

In 1995 zijn we bij REV'IT! begonnen met onszelf voortdurend uit te dagen om motorkleding te ontwikkelen waarmee jij zover kunt rijden als je durft te dromen. In het voorjaar van 2015 presenteren we onze meest geavanceerde adventure collectie ooit. Een collectie die ontwikkeld is voor rijders die dromen van onbekende gebieden, rijders die zichzelf uitdagen om verder te gaan dan ze zelf durven te dromen.

Het ontwikkelingsproces van een nieuwe collectie begint meestal met het observeren van trends binnen de motorwereld: de te gebruiken kleuren, de lijnen en materialen. Maar wij vroegen ons af hoe het proces eruit zou zien als we het konden omdraaien. Wat zou er gebeuren als we de ultieme REV'IT! motor zouden ontwerpen? Zou het design van die motor beïnvloed worden door onze kleding, of zou de motor juist invloed hebben op de kleding die wij ontwerpen?

Het is onze missie om kleding te ontwerpen die de rijervaring verbetert. Onze engineers doen onvermoeibaar onderzoek naar productietechnieken en nieuwe materialen om motorkleding te maken die de totale ervaring van de rijder op de motor beter maakt. We vroegen ons af: hoe kun je de motor verbeteren voor een betere rijervaring? Hoe kunnen wij zorgen voor meer plezier, meer comfort en meer genot?

Met deze vragen in ons achterhoofd ontstonden er ideeën voor een nieuw avontuur. Een motor die past bij onze ambitie. Een motor die gebouwd is voor de allerhoogste performance-niveaus. Op basis van deze visie zal de REV'IT!#95 tot leven komen.

Volgens het 'the sky is the limit' principe is alles mogelijk en met een all-wheel drive motor is iedere bestemming bereikbaar en blijft geen gebied onverkend. Dit is nog maar het begin van onze ontdekkingsreis op weg naar de ultieme motor. Zelf-reparerende banden? Een opvouwbare BBQ in het frame? Als je het kunt bedenken, kun je het bereiken. Denk eens na over de eindeloze mogelijkheden; hoe zou jouw ultieme motor eruit zien?

REVIT95-all-wheel-motordrive


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen