Prijs 2015 Kawasaki Versys 650 bekend

De nieuwe Versys 650 is één van de potentiële verkooptoppers voor 2015. De hagelnieuwe 650cc Dual Purpose twin is qua performance en design de nieuwe maatstaf in zijn klasse. De Versys 650 is verkrijgbaar voor de scherpe introductieprijs van € 8.799,-.

All roads, one bike
De nieuwe Versys 650 heeft het hoogste koppel in zijn klasse en levert dit al vanaf zeer lage toeren voor optimaal rijplezier. Dankzij de nieuw ontwikkelde voor- en achtervering en de lange veerwegen is de Versys 650 een motor met perfecte rijeigenschappen, ook op slechte wegen. De voor- en achtervering zijn eenvoudig af te stellen door de berijder vanaf de rijderspositie. Het bijzonder strakke sturen in combinatie met de nieuwe remmen zorgen voor veel vertrouwen en optimaal motorplezier! Uniek zijn de exclusief voor de Versys ontworpen 'mono-key' koffers. Door de combinatie van een optimale zitpositie, veel bagagecapaciteit en een zeer grote actieradius kan men met de Versys comfortabel lange afstanden afleggen.

All roads, one bike; de nieuwe Versys 650. De nieuwe Versys 650 is vanaf december verkrijgbaar bij uw Kawasaki dealer vanaf € 8.799,-.

Kawasaki Versys 650 MY15

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen