• Home
  • Persberichten
  • Tot 4 jaar garantie op nieuwe Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi

Tot 4 jaar garantie op nieuwe Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi

Piaggio Vespa b.v. breidt het servicepakket voor zijn merken in de Benelux verder uit door kopers van een Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi de mogelijkheid te bieden hun fabrieksgarantie met één of twee jaar te verlengen. Waarmee de modellen van deze Italiaanse motorscooter- en motorfietsmerken dan vertrouwen op maximaal vier jaar fabrieksgarantie, voor extra 'peace of mind'. Dit geldt voor alle motoren en motorscooters met een cilinderinhoud van meer dan 50cc. Dus van Vespa GTS 125 tot Piaggio MP3 500 ABS en van Aprilia RS4 125cc tot Moto Guzzi California Touring.

Piaggio Vespa Gilera Aprilia Moto Guzzi Garantie

Standaard levert importeur Piaggio Vespa b.v. alle motorfietsen en motorscooters met een complete fabrieksgarantie van twee jaar. Met de Prime Extended Warranty kunnen kopers van een Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia en Moto Guzzi nu een stukje extra zekerheid voor zichzelf inbouwen door die fabrieksgarantie naar wens met één of twee jaar uit te breiden, tot maximaal vier jaar. Met de Prime Extended Warranty worden eventuele onverwachte reparatiekosten afgedekt en bovendien zorgt de verlengde garantie bij eventuele verkoop voor een hogere restwaarde van de motorscooter of motorfiets, omdat de Prime Extended Warranty automatisch over gaat op de nieuwe eigenaar.

De Prime Extended Warranty van Piaggio Vespa b.v. is uitsluitend bij de officiële merkdealers af te sluiten binnen 24 maanden na de 1e tenaamstelling van het voertuig. Wat betekent dat de verlengde garantie niet alleen bij een nieuw aangeschafte motorscooter of motorfiets is af te sluiten, maar ook op modellen jonger dan 24 maanden die al 'in actieve dienst' zijn. Vermits het onderhoud volgens het onderhoudsschema is uitgevoerd via een officiële dealer en het maximale kilometrage om voor de verlengde garantie in aanmerking te komen niet is overschreden.

Gratis verlengde pechhulp in Europa
Een prettig gegeven is bovendien dat als onderdeel van de Prime Extended Warranty ook direct de Europese Road Assistance pechhulp, die standaard deel uitmaakt van de fabrieksgarantie, voor de gekozen periode van twaalf of 24 maanden wordt verlengd. Geheel gratis! Waarmee Piaggio Vespa b.v. niet alleen een correcte werking van het product waarborgt, tot maximaal vier jaar na aankoop, maar kostenloos tevens de zekerheid biedt van technische ondersteuning in geheel Europa, mocht dat onverhoopt nodig zijn.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen