Nieuw: Mariener Moto MX Goggle

Met de nieuwe Moto MX Goggle introduceert Mariener een betaalbare high end goggle die door haar pasvorm en technologie op hoog niveau meespeelt. In samenwerking met de populaire supermoto groep Supermofools is de Mariener Moto MX Goggle tot stand gekomen. Dankzij deze samenwerking is de Moto MX Goggle uitvoerig getest om op ieder vlak te presteren.
Wat maakt de Mariener Moto MX Goggle anders als andere goggles? Bekijk het vanuit het standpunt hoeveel waar krijg ik voor mijn geld? De Moto MX Goggle is op ieder vlak zo ontwikkeld dat er geen concessies zijn gemaakt op kwaliteit, functie en pasvorm.

De Goggle bestaande uit een voor gevormde cilindrische lens, bevat dezelfde technologie als onze zonnebrillen en skibrillen. De geavanceerde lens biedt voor iedere rijder een optimale bescherming tegen zon, schittering en reflecties.
Leverbaar in de populaire Red Lava (Donker rood) en Ocean (Groen/Blauw) en Gold Lava (Oranje/Goud) kleuren.
Om een goede pasvorm te garanderen is er gebruik gemaakt van onze |Memory Frame Technology| samen met een 15mm dikke schuimrubber met verschillende samenstellingen om de goggle zo duurzaam en comfortabel mogelijk te maken. Het flexibele frame zorgt er tevens voor dat de goggle naar het hoofd van de rijder vormt wanneer deze strak wordt getrokken op de helm.

Mariener Moto MX Goggle - supermofools


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen