Tijdelijk 5600 euro korting op elektrische Empulse

Electric Motorcycles Nederland heeft deze maand de eerste twee officiële Brammo-dealers in ons land aangesteld, en dat wordt gevierd. In lijn met een groot aantal andere landen heeft de importeur van Brammo de prijzen van de elektrische Empulse en Empulse R tijdelijk met maar liefst 5.600 euro verlaagd. Waarmee de beleving van elektrisch motorrijden op een Brammo niet eerder zo bereikbaar was.

Met de benoeming van Reivilo Motoren in Amsterdam en HD Downtown in Duiven tot officiële dealervestigingen van Brammo zet importeur Electric Motorcycles Nederland het Amerikaanse merk in ons land definitief op de kaart. Bovendien kunnen geïnteresseerden voor de ervaring van volledig elektrisch Brammo-rijden sinds kort ook terecht bij het Elektrisch Vervoer Centrum in Rotterdam.

"Dankzij de aanstelling van deze twee nieuwe, officiële Brammo-dealers en de samenwerking met het Elektrisch Vervoer Centrum is Brammo nu via diverse verkooppunten landelijk vertegenwoordigd. Bovendien zijn we momenteel met meer partijen in gesprek om het merk Brammo in de nabije toekomst officieel te vertegenwoordigen. Met het inrichten van een landelijk dealernetwerk voor Brammo wordt elektrisch motorrijden nu echt bereikbaar, en dat vieren we nadrukkelijk door onze Empulse-modellen tijdelijk ongekend scherp te prijzen," verklaart Marchel Bulthuis van Electric Motorcycles Nederland.

Elektrische proefrit
Tot en met 31 oktober aanstaande zijn de Brammo's Empulse en Empulse R bij HD Downtown en Reivilo Motoren met ruim 5.600 euro in prijs verlaagd. Daarmee is de Brammo Empulse nu al leverbaar vanaf € 9.673,95 incl. BTW (normaal: € 15.367,-), terwijl de nog sterkere Empulse R tijdelijk al bereikbaar is voor € 12.093,95 incl. BTW (normaal: € 17.787,-). Beide Brammo-vestigingen beschikken inmiddels over demonstratiemodellen, om geïnteresseerden het speciale gevoel van elektrisch motorrijden en de indrukwekkende prestaties van Brammo zelf te laten ervaren.

"Dankzij dit tijdelijke introductievoordeel verlaagt Brammo in veel landen de drempel voor consumenten om nu de overstap naar een elektrische motorfiets te kunnen maken. Als gevolg van die lagere prijsstelling positioneren we onze Empulse-modellen middenin het motorseizoen precies in de prijsklasse van de 'naked' motorfietsen met een conventionele brandstofmotor. Waardoor we de prijsdrempel bij consumenten wegnemen en de overstap naar 100% elektrisch rijden nu aantrekkelijker dan ooit tevoren maken," aldus Bulthuis.

's Werelds snelste
De Brammo Empulse is een serieuze 'naked' motorfiets met bijpassend serieuze prestaties, mede dankzij zijn unieke constructie inclusief een versnellingsbak met zes gangen. Een koppel van 63 Nm (880 Nm op het achterwiel in de eerste versnelling), een topsnelheid van 177 km/u en een 3 kW onboard lader maken de Empulse zowel wat rijprestaties als opladen betreft tot 's werelds snelste in serie geproduceerde elektrische motorfiets. Bovendien onderscheidt de Empulse zich door een actieradius van boven de 200 km en is hij binnen 2 uur van 20% naar 80% van zijn capaciteit op te laden. De Brammo Empulse R vertrouwt op die zelfde eigenschappen, maar onderscheidt zich door nog potentere prestaties, dankzij een koppel van 90 Newtonmeter.

Brammo-korting-dealers-Nederland


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen