Cross-Expo Benelux 2014 in Eindhoven

Bijna iedere sport of hobby heeft zijn eigen beurs waar liefhebbers elkaar ontmoeten en waar leveranciers hun noviteiten tentoonstellen. De Motorcross-sport had nog geen eigen platform. Op beursgebied kwam tot nu toe de motorcrosser er bekaaid af. Een beetje aandacht op de motorbeurs in Utrecht en nog minder op de Autosalon te Brussel.Vanaf dit jaar gaat dat veranderen. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 december a.s. wordt de eerste editie gehouden van de "Cross-Expo Benelux" in het Beursgebouw te Eindhoven. Dit weekend staat de motorcross centraal. Leveranciers van motoren, kleding, helmen, onderdelen e.d. ontmoeten de duizenden motorcross liefhebbers uit de gehele Benelux.

De "Cross-Expo Benelux" wordt breed gedragen. "Ja het werd tijd voor een eigen beurs" waren vaak de woorden die de initiatiefnemers vernamen toen zij de beurs, maanden geleden, in kleine kring bekend maakte.De "Cross-Expo Benelux" gaat vrijdag 12 december open met een VIP avond voor genodigden. Op zaterdag 13 en zondag 14 december is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur voor alle motorcross liefhebbers uit de Benelux.
Op de website vindt men alle informatie over dit unieke initiatief van en voor de motorcross liefhebbers.
De organisatie van de "Cross-Expo Benelux" ligt in handen van organisatiebureau Expolaan. Met ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van beurzen in Nederland en België heeft het bureau meer dan genoeg ervaring om deze beurs tot een succes te maken. Heeft u, als motorcross liefhebber originele ideeën die een bijdrage kunnen leveren aan de "Cross-Expo Benelux" neem dan gerust contact op met Tom Cosijn (0031165-393001).

Cross Expo Benelux


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal