Vriendendag van Vrienden TT Circuit op zaterdag 11 oktober

Zaterdag 11 oktober wordt de jaarlijkse Vriendendag van de Vrienden TT Circuit gehouden. Vrienden kunnen zich voor deze dag aanmelden via de website. Hoewel de activiteitencommissie nog druk doende is invulling te geven aan deze kan, kan nu al worden gemeld dat er een toertocht voor motorrijders en automobilisten is en dat deelnemers aan de Vriendendag een kijkje achter de schermen kunnen nemen op het TT Circuit.

vrienden van tt

Naast de bovengenoemde onderdelen zijn er veel meer activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Net als andere jaren wordt gerekend op een grote opkomst van Vrienden. Het ligt verder in de bedoeling de persoon te huldigen die als 7500ste Vriend is ingeschreven. Verleden jaar werd de 5000ste Vriend in het zonnetje gezet, hetgeen wil zeggen dat de club Vrienden TT Circuit Assen afgelopen jaar fors is gegroeid.

Nog steeds wordt er actief gewerkt om het aantal van 10.000 Vrienden te halen. We willen jullie allemaal nogmaals oproepen één familielid, één vriend, één kennis, één collega ook Vriend van het TT Circuit te maken (meer mag natuurlijk ook). Wanneer iedereen minimaal één vriend werft, zitten we in een mum van tijd op 10.000 Vrienden. Want wees nu eerlijk: we willen toch allemaal dat het TT Circuit blijft en dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van de MotoGP, de GAMMA Racing Day en al die andere mooie evenementen op het meest moderne racecircuit van Nederland. Vriend zijn kost niets. Dus... laat de nieuwe Vriend zich inschrijven via onze site.

Wie ook nog iets extra's wil doen, zodat de VriendenTT wat meer armslag krijgen, is er VriendPlus. Een VriendPlus doneert een bedrag van minimaal 25,- euro en ondersteunt de Stichting Vrienden TT Circuit Assen ook financieel. De donatie wordt aangewend ter bestrijding van de onkosten die worden gemaakt voor bijvoorbeeld de jaarlijkse Vriendendag, promotieactiviteiten en promotiemateriaal. In het kader van voor-wat-hoort-wat, ontvangt de VriendPlus een aantal extra's. Het Pluspakket dat wordt aangeboden bestaat uit een oorkonde, een VriendenTT-cap, poster en een VriendenTT sticker.

Bron: Vrienden TT Circuit Assen


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen