Harley-Davidson presenteert veiligste motorjeans ter wereld

Op de motor wil je het beste van twee werelden: je wilt er goed uitzien, maar je ook beschermd weten door hoogwaardige veiligheidskleding. Daarom presenteert Harley-Davidson de Performance Riding Jeans, een collectie van drie modieuze, hightech motorjeans voor mannen en vrouwen. De jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim en zijn dankzij de gepatenteerde Roomoto voering en vele andere veiligheids-features extreem beschermend. Het topmodel, de FXRG, is zelfs de enige motorjeans ter wereld die de allerhoogste CE-certificering heeft gekregen, namelijk CE-level 2.

Styling
Veiligheid is noodzaak, maar het oog wil ook wat. En dat krijgt het. De Performance Riding Jeans collectie bestaat uit drie modellen, die allemaal volgens de jongste modetrends gesneden en gekleurd zijn. De Original is gemaakt van zwarte denim. De mannenversie heeft een boot-cut, terwijl de vrouwenversie een skinny boot-cut heeft. De Genuine is voorzien van met de hand gebleekte bovenbenen en heeft voor mannen en vrouwen dezelfde snit als de Original. De FXRG is voor mannen en vrouwen hetzelfde gesneden, namelijk met een klassieke boot-cut.

Performance Riding Jeans

Veiligheid
In deze jeans rijd je stijlvol en veilig tegelijk. De Performance Riding Jeans collectie is ontworpen voor maximale bescherming. In geval van een crash beschermen de jeans alle belangrijke contactplekken: zitvlak, heupen, bovenbeen, dijen en knieën. Waar gewone Kevlar-gevoerde motorjeans je bij een glijpartij 1,5 seconden beschermen tegen het asfalt, houdt de ROOMOTO® voering van de Performance Riding Jeans je huid maar liefst 7,4 seconden veilig. Bovendien hebben de Original en de Genuine zakken voor los verkrijgbare CE-gekeurde protectoren op de knieën en heupen, terwijl de FXRG standaard voorzien is van deze protectoren. Daar dankt de FXRG, als enige motorjeans ter wereld, zijn unieke CE-level 2 certificering aan.

Comfort
De Performance Riding Jeans zijn comfortabel om te dragen, zowel op als naast de motor. De denim is zacht en soepel en is op de juiste plaatsen voorzien van stretch materiaal, dus geen knellende knieën of dijen. De Roomoto voering bestaat uit een mesh materiaal dat verkoelt, antibacteriële eigenschappen bezit en vocht afvoert. Bovendien weegt Roomoto de helft van wat traditionele beschermende jeansvoeringen wegen.
De Harley-Davidson Performance Riding Jeans collectie bestaat uit drie veelzijdige jeans, allemaal leverbaar in een heren- en damesuitvoering. De collectie is verkrijgbaar bij alle Authorized Harley-Davidson dealers.

 Bron: Harley-Davidson


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen