Spidi Cruel Cordura jeans voor motorrijders

Als pionier op het gebied van motorjeans heeft Spidi een naam hoog te houden. Hun nieuwste troef in de jeanscategorie is de ontwikkeling van de nieuwe hippe Cruel Cordura jeans. Dit is het eerste model met een constructie waarbij slechts één laag gebruikt wordt, die dankzij het gebruik van Cordura toch de gewenste slijtvastheid met zich meebrengt.

Protectie
De Cruel heeft een uitstekende slijtvastheid en is voorzien van uitgebreide impactprotectie. Zowel de heupen als de knieën zijn voorzien van 'Multitech' impactprotectoren, die op de knieën traploos in hoogte verstelbaar zijn. De uitstekende slijtvastheid wordt verkregen door de speciale buitenlaag. Deze laag is opgebouwd uit een 17 oz. denim gecombineerd met het welbekende Cordura. Het resultaat is een extreem slijtvaste buitenstof die aanvoelt als een normale spijkerbroek.
De Cruel is uitgevoerd in 'regular fit', een pasvorm die voor veel personen geschikt is.

Kleur, maten en prijs
De Spidi Cruel Cordura is verkrijgbaar in de kleur zwart met stonewash wassing. De broek is verkrijgbaar in de maten 28 – 40 voor een bedrag van € 269,90 inclusief BTW. Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers.

Spidi-cruel-jeans-motorkleding


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen