Racecracks biedt verzekering voor circuitdag TT-circuit Assen

Tijdens een circuitdag schade aan je motor krijgen is zuur. Extra zuur is dat de opgelopen averij meestal niet door je verzekeringsmaatschappij wordt vergoed. Vanaf vandaag biedt circuitdag organisator Racecracks een motorverzekering aan voor de niveau 1 en niveau 2 deelnemers.

Motorzeker startpakket.
Bij Racecracks is het nu mogelijk onder voorwaarden je motor te verzekeren als je deelneemt aan niveau 1 of 2. Dit zijn de condities van de dekking: 
· De dekking geldt alleen bij schade aan een motor voorzien van geldig Nederlands kenteken.
· De bestuurder dient in bezit te zijn van geldig motorrijbewijs A.
· De verzekering geldt alleen bij deelname aan door Racecracks georganiseerde rijvaardigheidstrainingen inclusief begeleiding door Racecracks instructeurs.
· Er is uitsluitend dekking bij deelname aan niveau 1 en niveau 2.
· Bij een premie van 99,50 Euro (inclusief assurantiebelasting) bedraagt het maximaal verzekerd bedrag 7.500,- Euro * (geen onderverzekering).
· Het eigen risico bedraagt 500,- Euro. Er is geen no-claim verlies bij schade op eigen verzekering.

Het is mogelijk het verzekerde bedrag van 7.500,- Euro te verhogen naar 15.000,- Euro tegen een premie van 199,- Euro inclusief assurantiebelasting. Bij een verzekerd bedrag van 10.000,00 Euro bedraagt de premie 132,70 Euro. Bij een verzekerd bedrag van 12.500,- Euro bedraagt de premie 165,85 Euro.

Kortom, schrijf je in bij Racecracks voor 2 & 3 September TT-circuit Assen en vraag een formulier aan per e-mail om je op te geven voor de motorverzekering. Het wordt een prachtig evenement met vele extra's zoals een BBQ en een feestavond om naast het uitgebreide praktijkprogramma te relaxen en passiegenoten te spreken.

Voor meer informatie en alle extra's zie: http://www.racecracks.nl/Pages/Assen/

Racecracks is meer dan organisatie waar je alleen maar rondjes op een circuit kan rijden, veel meer!

Racecracks-circuitdag-TTcircuit-Assen-2014-verzekering


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen