Kawasaki KX motorcross test event

30 augustus 2014 is de datum om in je agenda te blokkeren. Met een grote groene stift hebben wij er al een dik vet kruis in gezet omdat we dan gezellig op Circuit de Landsard zijn met zijn allen voor het Kawasaki Benelux KX Event. 

WIE: Voor iedereen die interesse heeft in de nieuwe Kawasaki KX-85 ll, KX250F, de KX450F en de KLX450R. We hebben van deze modellen genoeg demo's staan. 

WAT: Motoren testen, tips en tricks van onze fabrieks- en teamrijders, vragen stellen aan de monteurs, rondneuzen bij onze partners en profiteren van mooie aanbiedingen. Gewoon een leuke, leerzame dag. 

WAAR: Circuit de Landsard te Eindhoven kreeg vanwege de gunstige ligging, voor zowel Nederlandse als Belgische rijders, de voorkeur. Op dit circuit worden regelmatig de toppers gespot die er graag komen trainen. Dat is niet voor niets. 

De Kawasaki dealers en onze partners Motul, Monster Energy en HK Suspension zijn 30 augustus ook aanwezig met stands. Je kunt de hele dag bij ze terecht voor antwoord op je vragen, aanbiedingen en adviezen. Vul snel je gegevens in op het digitale inschrijfformulier en zorg dat je er bij bent. Rij jij straks een ronde met Paulin?!

2014 Kawasaki-motorcross-test-proefrijden-event-2015


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen