Ducati Scrambler You Are videocontest

"Scrambler You Are" is een internationale videocompetitie - georganiseerd door Ducati, in samenwerking met de Friends of the Future Film Festival Association – die filmmakers een geweldige kans biedt om te illustreren waar het bij de Scrambler om gaat: een wereld vol plezier, creativiteit en vrijheid van meningsuiting. De eerste editie van deze unieke wedstrijd staat open voor alle filmmakers ouder dan 18 jaar. "Scrambler You Are" is bedoeld als showcase voor audiovisuele werken, gemaakt door jonge regisseurs uit de hele wereld met behulp van moderne digitale technologie. Het doel is om creativiteit, flair en originaliteit te belonen.

De "Scrambler You Are" wedstrijd zal regisseurs een kans bieden om hun eigen lifestyle te uiten en door middel van hun video's, hun emoties en ervaringen die de Scrambler zo onweerstaanbaar maken, te illustreren. Met de nadruk op dat de Scrambler een motorfiets is voor de vrije en creatieve geest, en voor iedereen die hierop heeft gewacht en al jaren van droomt.

Van 30 juni tot 6 oktober kunnen deelnemers alle informatie over de wedstrijd downloaden. Vanaf 20 juli kunnen zij hun video uploaden, deze video moet tussen de 60 en 120 seconden lang zijn. De video's worden beoordeeld door twee jury's: een online jury, die een stem uitbrengt via de website tussen 20 juli en 20 oktober 2014 en een officiële jury bestaande uit professionals uit de film- en marketingwereld.

Een totaal geldbedrag van 8.000 euro zal als volgt worden verdeeld: de eerste prijs van 5.000 euro zal worden uitgereikt door de officiële jury, een tweede prijs van 2.000 euro wordt ook toegekend door de officiële jury en de winnaar van de derde prijs van 1.000 euro wordt besloten door de online stemmen. Een vierde 'speciale prijs' zal worden toegekend door Ducati: één gekozen filmmaker zal worden gevraagd om mee te werken met het bedrijf om een korte film over de Scrambler te maken.

The Scrambler universe is coming: express yourself!

Ducati-Scrambler YouAre-videocontest


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen