Spidi RT Jacket voor straat- en circuitgebruik

Bij de ontwikkeling van Spidi's nieuwste jas stond één ding centraal: de jas moet geschikt zijn voor zowel straat- als circuitgebruik. Dat de naam R/T staat voor Road and Track is dan ook niet verwonderlijk. In combinatie met een lederen broek is de jas prima geschikt voor op het circuit, maar met bijvoorbeeld een Spidi motorjeans is het de perfecte jas voor alledaags gebruik op straat. 

Comfort at any speed
De R/T jas is voorzien van diverse features die zowel straat- als circuitgebruik ten goede komen. Zo is er op diverse plaatsen neopreen in de jas verwerkt en zijn er stretchpanels van Flex Tenax toegepast om de bewegelijkheid te vergroten. Het resultaat is een jas die aanvoelt als een casual lederen jas, maar die tegelijkertijd goed aansluit op de contouren van het lichaam. Dankzij de uitneembare thermo-bodywarmer is de jas ook tijdens frisse omstandigheden te gebruiken.

Kleuren, maten en prijs
De Spidi R/T is verkrijgbaar de kleuren zwart, zwart/wit, zwart/wit/groen en rood/wit. De jas is leverbaar in de maten: 46 – 58 voor een bedrag van € 549,90 inclusief BTW.

Spidi RT motorjack-zwart-wit-groen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen