6e Ital-dag op 17 augustus 2014 in Beusichem

Op zondag 17 augustus 2014 zal de 6e Ital-dag plaatsvinden op het recreatieterrein "De Meent", Beusichem. De Ital-dag is het jaarlijkse evenement waar ongeveer 10 Italiaanse merkenclubs zich presenteren en vele bezoekers, het merendeel met een Italiaanse motor, aanwezig zullen zijn. Een groot aantal motordealers, organisaties en andere firma's met een link naar de Italiaanse motorfietscultuur zijn eveneens op de Ital-dag vertegenwoordigd. Het geheel wordt door een live-band met lekkere muziek omkleed.

De vele Italiaanse motoren, die het evenement bezoeken, staan uiteraard in het middelpunt. Het hoogtepunt is de verkiezing van de mooiste Italiaanse motor van vòòr en na 1980, de origineelste en de mooiste overall. Afgelopen jaren groeide de Ital-dag uit tot één van de grootste Italiaanse motorenevenementen, waarbij het aantal bezoekers opliep tot meer dan 8000. De Ital-dag wordt georganiseerd door de Ducati Club Nederland in nauwe samenwerking met verschillende andere Italiaanse motorfiets merkenclubs en de SAM.

De toegang is gratis en de toegang tot het terrein staat open voor alle Italiaanse motoren. Andere merken zijn van harte welkom maar zullen naar een apart van het evenemententerrein gelegen parkeerplaats worden geleid.

Locatie en tijden Ital-dag:
Zondag 17 augustus 2014, van 10:00 tot 16:00 uur.
Recreatiegebied De Meent
Klassenburgerstraat 5A
4112 NG Beusichem (GLD)

Ital-dag-2014-beusichem


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal