Arai Pro Shade System (PSS) zonnevizier

Arai presenteert met trots haar nieuwste accessoire: het gepatenteerde Arai Pro Shade System (PSS). Met dit accessoire kan iedere* Arai bezitter genieten van het comfort van een zonnevizier, zonder enige concessie te hoeven doen op het gebied van veiligheid. 

Hoe het werkt
Het Pro Shade System bevindt zich aan de buitenzijde van de helm, waardoor de uiterst belangrijke impactzone van de helm intact blijft. 'Geopend' laat het vizier zich blokkeren voor een volledig helder zicht, maar eenmaal gesloten biedt het PSS de voordelen van een volledig getint vizier.

Uniek en compleet systeem
Door het unieke scharniersysteem raken het heldere en het donkere vizier elkaar niet als deze gesloten wordt, wat krassen voorkomt. Het PSS wordt compleet geleverd inclusief helder Maxvision SAI vizier en Pinlock anti-condens insert.

Prijs
Het complete Arai Pro Shade System kost € 99,- inclusief BTW en is uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie of de Arai dealers kijkt u op www.arai.nl.

*Het Pro Shade System is geschikt voor alle Arai helmen met een SAI vizier. Hieronder vallen de types Axces 2, Chaser-V, Rebel, Quantum, Quantum ST en RX-7 GP.


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen