Ducati Scrambler wordt onthuld tijdens WDW2014

Na het succes van het evenement bij de fabriek in Bologna voor haar personeel, plant Ducati voor haar 'community' nu ook een exclusieve preview van het prototype van de Ducati Scrambler tijdens de World Ducati Week 2014. Eigenzinnig, betaalbaar en een pure vorm van plezier, de nieuwe Ducati Scrambler herinnert aan de oorspronkelijke waarden die de motorfiets bekend maakte in de jaren '60 en '70, maar dan in een totaal nieuwe en moderne stijl.

Van 18-20 juli 2014 zal de Scrambler worden getoond op het Misano World Circuit "Marco Simoncelli" in een laid back sfeer die vakantiegevoelens oproept met muziek en surfplanken. In de gele container staat het prototype van het nieuwe model klaar om getoond te worden aan de Ducati community. Ducati zorgt hiermee voor nog een reden voor haar fans om de WDW2014 niet te missen. Duizenden mensen maken zich al klaar voor het driedaagse evenement vol activiteiten.

Op vrijdagavond 18 juli zal de Ducati scrambler centraal staan tijdens de 'Scrambler Beach Party'. Een open feest voor iedereen waar opnieuw het strand gecreëerd zal worden, zoals er was bij de fabriek in Borgo Panigale voor haar werknemers. Het idee om de nieuwe motor in ware Scrambler stijl te vieren zal vooral worden gewaardeerd door alle gepassioneerde Ducatisti die al jaren droomden van de terugkeer van dit model.

In de videocampagne, die al online staat op de Scrambler website, staan medewerkers die zijn uitgekozen tijdens de speciale preview dag bij de fabriek. Dit gebaar van het iconische merk laat de waardering voor de inzet van haar medewerkers zien om dit nieuwe project tot een succes te maken. Video's van het project kunnen worden bekeken op Scramblerducati.com en content kan gedeeld worden door gebruik te maken van de #scramblerducati hashtag. 

WDW2014 ticket verkoopcijfers suggereren een record opkomst en organisatoren van de achtste editie werken non-stop om maximale entertainment en een volledige dosis 'Red Passion' te garanderen.

2015 Ducati-Scrambler prototype-production


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen