20ste Erzbergrodeo met Mitas als sponsor

Mitas kondigt het XX jubileum aan van de Erzbergrodeo sponsoring. Het zal worden gehouden van donderdag 29 mei tot zondag 1 juni 2014 in Erzberg, Oostenrijk. Meer dan 1.500 off-road motorrijders uit de hele wereld zullen worden geconfronteerd met de uitdagingen van de Erzberg open-pit mine. Mitas biedt exclusieve verkoop en service aan van banden op het race circuit. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei zal vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur in de Actionzone van de Erzbergrodeo-Arena de Mitas One-On-One Rider presentatie plaatsvinden. De Speciaal geprepareerde Endurocross track zal het speelterrein zijn voor Enduro wereldkampioenen, X-Games medaillewinnaars, Supercross iconen, Trial legendes, Dakar winnaars, FMX idolen en ATV masters.

Ksenija Bitenc, managing director Mitas Moto, benadrukt de toewijding van het merk Mitas op het extreemste enduro evenement. "Met XX. Erzbergrodeo versterken we onze loyaliteit en enthousiasme voor de top extreme enduro racing. We zijn er trots op dat we er deel van uitmaken en dat onze banden worden gewaardeerd door veel extreme endurorijders van over de hele wereld".

Erzbergrodeo race promotor Karl Katoch beschrijft de samenwerking: "Mitas en Erzbergrodeo hebben een lange en succesvolle geschiedenis in off-road Motorsport. Kenmerken en filosofie van beide merken passen heel goed samen. World Xtreme Enduro Racing vraagt om maximale Inzet van de rijders en hoogwaardige producten van de industrie. We zijn daarom blij de Mitas banden te presenteren aan de racers".

Erzbergrodeo feiten en cijfers:
- 45.000 bezoekers in 4 dagen
- 1.500 deelnemers uit meer dan 35 landen
- 1.500 inzendingen op de wachtlijst
- 4.500 begeleiders
- 300 personeelsleden
- 200 gidsen
- 100 hulpverleners (Mountain Rescue Service, Rode Kruis en paramedici)
- 6 helikopters
- 30 cameramensen

Mitas Erzbergrodeo
- 400 journalisten uit meer dan 25 landen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen