World Ducati Week 2014 op 18-20 juli 2014

Het World Ducati Weekend (WDW) vindt plaats op het Misano World Circuit "Marco Simoncelli" van 18-20 juli 2014, de 2014 editie zal een buitengewone editie worden. Het evenement behaalde een recordopkomst van 65.000 Ducatisti in 2012 en nu wordt er hard gewerkt om de Romagna Riviera 'Ducati Red' te kleuren en alle records te verbreken. Tickets zijn nu te koop op de speciale website en zullen beschikbaar zijn tot 13 juli, hierna kunnen ze ter plaatse worden gekocht bij het Misano circuit vanaf 17 juli.

Er zijn dagkaarten en driedaagse kaarten verkrijgbaar voor de WDW2014. Beide tickets zijn onderverdeeld in een 'motorrijderpas' (bestuurder+motorfiets) en 'passagier / bezoekerspas' (deelnemers zonder motorfiets). Via de ticketingang van het Misano circuit complex heeft u toegang tot alle WDW2014 activiteiten georganiseerd door Ducati.

Ondertussen, op het hoofdkantoor van het Italiaanse merk in Borgo Panigale, Bologna, is het personeel ook bezig met de voorbereidingen om duizenden WDW bezoekers te verwelkomen op de Ducati fabriek en het museum. Van 16-21 juli is de fabriek en het museum van 09:30-16:00 uur (17:30 uur voor het museum) geopend zonder dat u hiervoor hoeft te reserveren. Meer informatie over de rondleidingen en kortingen voor bezoekers van de WDW vindt u op wdw.ducati.com.

De zeer succesvolle WDW formule verzorgt een druk programma voor alle drie de dagen, inclusief deelname van Ducati Team MotoGP rijders Andrea Dovizioso en Cal Crutchlow in aanvulling op de fabriekstestrijders, Michele Pirro en Team Pramac rijders, Andrea Iannone en Yonny Hernandez. De Ducati Superbike fabrieksrijders Davide Giugliano en Chaz Davies zullen ook aanwezig zijn, naast Niccolò Canepa (Team Althea Racing), Leandro Mercado en Ondrej Jezek (Barni Racing Team) die, met Fabio Massei en Alex Schacht (EAB Racing Team) deelnemen in the Superstock 1000 kampioenschap op 1199 Panigales. Het WDW2014 logo kunt u zien in komende races op de Desmosedici racemotoren in de MotoGP en de helmen van de fabrieksrijders in de World Superbike.

Uiteenlopende activiteiten waaronder:
• 20ste verjaardag van de iconische 916 met onder andere een tentoonstelling die de evolutie van de Ducati Superbike laat zien, van het meesterwerk, de 916, tot de al even iconische 1199 Panigale Superleggera.
• Op zaterdag 19 juli zullen de Ducati World Championship rijders het rechte stuk bij de start/finish op het Misano circuit gebruiken als 'Drag Strip' om te strijden op gloednieuwe Diavel Carbon modellen.
• Vrije circuit sessies en de mogelijkheid om de nieuwste Ducati modellen te testen
• WDW tours die in samenwerking met de Republiek San Marino zijn georganiseerd. De tours gaan door het platte land en u zult de meest karakteristieke Italiaanse locaties bezoeken, onder meer naar de charismatische en pittoreske Republiek San Marino.
• De Ducati University zal een fascinerende kijk achter het bedrijf en de laatste innovaties laten zien met presentaties van Ducati technici, testrijders en ingenieurs.
• Ducati Garage Contest, Historic Area en Pit Walks met handtekeningensessies van MotoGP en World Superbike rijders.

• Op zaterdagavond zal er een barbeque plaatsvinden langs de Misano Pit lane.
• Audi zal ook aanwezig zijn op de WDW2014 paddock met een display van haar prestigieuze modellen en verzorgt een mogelijkheid om een 'vierwiel' ervaring op te doen op het circuit.

Terwijl de WDW officieel opent om 09:00 uur op vrijdag 18 juli op het World Circuit van Misano, begint het feest eigenlijk al de avond ervoor op de Riviera. Met support van de gemeente Misano, Cattolica en Riccione zullen bars en restaurants de Ducatisti van over de hele wereld op donderdag 17 juli verwelkomen met een reeks activiteiten.

World-Ducati-Weekend-WDW-2014

• Achtste editie van de internationale WDW van 18-20 juli 2014 op het Misano World Circuit "Marco Simoncelli"
• Ticket voorverkoop is geopend voor het Ducati evenement waar de grootste opkomst ooit wordt verwacht.
• Driedaags programma gepland voor duizenden Ducatisti van over de hele wereld.
De achtste editie van de World Ducati Week komt steeds dichterbij. De voorbereidingen langs de Romagna Riviera zijn in volle gang om duizenden motorliefhebbers te verwelkomen op het langverwachte evenement – de World Ducati Week 2014.


Share

Laatste Nieuws

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen