Aanbieding AIM EVO4 Datalogset

Wij bieden tot 31 januari 2014 onderstaand datalogpakket voor racemotoren aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het pakket bevat tevens een datalogcursus en het elektrisch aansluiten van het systeem op uw motor**. Hierdoor kunt u snel en betrouwbaar aan de slag. Uiteraard kunnen we ook elke andere gewenste samenstelling leveren (bijvoorbeeld met lambdasensor, remdruksensor etc.) dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een op maat offerte. Wij leveren al dataloggers vanaf € 300 excl. btw.

Het raceseizoen zit er inmiddels weer op en veel teams zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Een goed moment om terug te kijken of het seizoen naar wens is verlopen. Bent u tevreden over de bereikte resultaten, had er meer ingezeten, heeft u inzicht in waar het mis ging? Misschien ook goed om eens over datalogging na te denken. Datalogging verschaft u veel inzicht in het gedrag van de motorfiets maar ook in mogelijke verbeteringen van uw eigen rijstijl. Het geeft een helder beeld waar op het circuit tijd verloren wordt en waar dus ruimte voor verbetering is.

Roteg Racing is al 15 jaar de grootste leverancier van dataloggers in Nederland en België. Wij weten dus waar we over praten en voorzien al jarenlang vele teams van dataloggers en onze uitstekende service. Wij zijn regelmatig bij ONK wedstrijden aanwezig ter ondersteuning van onze klanten (gratis). Ook kunnen wij in onze moderne werkplaats de datalogsystemen opbouwen op uw motorfiets en we hebben een eigen reparatiedienst dus mocht uw systeem beschadigd raken bij een valpartij dan kunnen we dit meestal snel en tegen relatief lage kosten repareren (voordeliger dan een nieuw origineel motorfiets dashboard).

AIM Evo 4 GPS 5-kanaals race datalogger kit

*Alle prijzen zijn netto excl. 21% BTW en niet geldig in combinatie met andere kortingen.

**U bouwt zelf het systeem en de sensoren op en brengt de motor bij ons. Wij sluiten dan de voeding, toerental/ECU connectie en gasstand aan en configureren het hele systeem. Eventueel kunnen wij tegen meerprijs het gehele systeem voor u opbouwen.

Product Details

AIM Evo 4 GPS 5 kanaals datalogger kit met 16 Mb geheugen. Voorzien van ingebouwde GPS module (met externe antenne voor optimale ontvangst). Zeer nauwkeurige GPS snelheidsmeting en weergave van gereden lijnen.

De AIM Evo4 GPS datalogger heeft de volgende ingangen en uitgangen:
-toerentalingang (8-50 V blokgolf en 150-450 V primaire zijde bobine)
-2 digitale wielsnelheidsingangen
-5 vrij instelbare analoge ingangen, meetfrequentie instelbaar tot max. 1.000 Hz per kanaal (12 bits resolutie)
-1 digitale uitgang, kan worden geschakeld op toerentalsignaal, rondetijdsignaal of een alarmwaarde van een analoog kanaal
-G-kracht sensoren in langs-, dwars- en hoogterichting
-CAN, RS232 en K-lijn ECU connectiemogelijkheid
-CAN uitbreidingspoort (voor bijvoorbeeld AIM Lambda unit, thermokoppel hub, memory key of SmartyCam).
-ingebouwde GPS met externe GPS antenne (tevens mogelijkheid voor rondetijdmeting via GPS)
-externe voedingsaansluiting 9-15 V

De set wordt geleverd incl. downloadkabel (met Race Studio software), een CAN/RS232 ECU kabel of toerental/K-lijn kabel (naar keuze) en Nederlandse handleiding. Een TG dash, MyChron 3 dash, GDash, MXL dash of MyChron 4 formula stuurwiel zijn optioneel. Afmetingen slechts 105x40x33 mm.

De AIM Evo4 GPS datarecorder kan via de ECU connectie op vele motormanagementsystemen van auto's en motorfietsen aangesloten worden. Hierdoor worden vele extra kanalen gelogd door het aansluiten van slechts 2 draden. Het aantal extra kanalen hangt af van het voertuig, bijvoorbeeld toerental, gasstand, watertemperatuur etc. Dit is o.a. mogelijk op Suzuki GSX-R, Yamaha R1/R6, Aprilia RSV, BMW S1000R, Kawasaki ZX6/10 KIT, Ducati, Ignitech, KMS, Vortex Cross ECU's en vele andere. Voor eental motoren zijn er plug&play ECU kabels beschikbaar (zie overzicht bij de beschikbare opties). In de configuratie van Race Studio kunt u zien welke ECU's ondersteund worden (zie Downloads tabblad) of neem vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie.

De AIM Evo4 GPS datalogger is zeer universeel en daardoor toepasbaar op alle soorten voertuigen zoals (race)auto's, (race)motoren, karts, crossmotoren etc.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen