Skip to main content

Zero Motorcycles biedt optionele verlengde garantie

Zero Motorcycles is trots om vandaag aan te kondigen dat zij de optie biedt tot verlengde fabrieksgarantie op de complete motorfiets. In samenwerking met CarGarantie (een gevestigde naam op het gebied van dit soort verzekeringen) is het mogelijk om voor een bedrag van maximaal € 476,- de garantie op de motorfiets met 12, 24 of 36 maanden te verlengen. De garantie begint na afloop van de 2 jarige fabrieksgarantie. Overigens geldt er op de Zero Motorcycles batterijen al een garantie van 5 jaar, ongeacht kilometers. Het mooie aan deze verlengde fabrieksgarantie is dat deze tevens overdraagbaar is bij verkoop van de motorfiets binnen de afgesloten periode. 

Volgens Umberto Uccelli, managing director EMEA is dit een enorme stap voorwaarts ten aanzien van het consumenten vertrouwen. “Een technisch hoogwaardig product als onze Zero Motorcycles verdient het om dit optioneel aan te kunnen bieden aan consumenten. Zero Motorcycles is verheugd om als marktleider de eerste te zijn die deze garantie aanbiedt op elektrische motorfietsen ”.

De samenwerking met CarGarantie start in Nederland maar zal op termijn zijn verdere uitrol krijgen in de andere Europese landen waar onze motorfietsen worden verkocht. Het Zero Extension Programma, om uw standaard garantie te verlengen, is een product van CarGarantie en verkrijgbaar via onze officiële Zero Motorcycles dealers. Bezoek onze dealers voor de details. Je vindt je dealer op: https://www.zeromotorcycles.com/nl/locator

Over Zero Motorcycles
Zero Motorcycles is de wereldleider in elektrische motorfietsen en aandrijvingen. Designed en geproduceerd in California, combineert Zero motorcycles Silicon Valley tech met de traditionele ziel van motorrijden. De motorfietsen hebben een strak design met een speciaal ontworpen, ultralicht aluminium frame voor gewichtsbesparing. Een geavanceerd digitaal management systeem biedt de mogelijkheid je motor aan te passen aan je persoonlijke rijwensen, via smartphone en bluetooth. Kortom, Zero Motorcycles biedt krachtige elektrische motorfietsen met geheel nieuwe maatstaven voor gewicht, acceleratiekracht, design en rijcomfort.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws