Yamaha Dark Side of Japan MT Tour 2018 bij YME hoofdkantoor

Bent u al eigenaar van een Yamaha MT of wilt u kennis maken met de 2018 Yamaha MT-modellen en hebt u zaterdag 28 april of zondag 29 april 2018 nog vrij in uw agenda? Meld u dan gratis aan voor The Dark Side of Japan MT Tour! Uiteraard zijn tijdens deze dagen ook motorrijders van andere Yamaha-modellen en andere motormerken van harte welkom op het Europese hoofdkantoor van Yamaha Motor. 

Maak een reis door de MT-wereld en ervaar Europa’s bestverkopende assortiment motorfietsen, inclusief het wereldwijde fenomeen de MT-07. Neem de tijd, weg van het alledaagse, om uzelf te vermaken met de donkerste dromen van Japan. Bereid u voor op een ervaring die u naar het hart van The Dark Side of Japan zal voeren en laat uw zintuigen prikkelen. Ontwaak in de ochtend, klaar om de straten te veroveren en uw eigen legende te creëren op de MT-motorfietsen.

Datum: zaterdag 28 en zondag 29 april 2018
Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur – Locatie: Yamaha Motor Europe, Koolhovenlaan 101, Schiphol-Rijk

Deelname aan The Dark Side of Japan MT Tour is gratis. Let op, er zijn maar een beperkt aantal toegangskaarten en proefritten beschikbaar per dag, dus wees er snel bij.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief