Vierde MotorKledingCenter opent komend weekend in Zutphen

MotorKledingCenter is met de vierde superstore neergestreken in het Oosten van Nederland. Op zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018 openen de deuren van de superstore in Zutphen voor het eerst. Het belooft een feestelijk openingsweekend te worden met openingsaanbiedingen, een gratis frikandel én naar verwachting honderden motorrijders uit de gehele regio. 

De afgelopen periode is er met vereende krachten gewerkt om de winkel volgens de inmiddels bekende formule vorm te geven. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijke en ruimtelijke winkel met industriële uitstraling, waar het aangenaam vertoeven is. De nieuwste collecties van onder andere Alpinestars, Dainese en REV’IT! zijn er te vinden. En ongeacht of je nu als startende rijder begint aan je eerste outfit, een fanatieke tour rijder of snelle jongen bent. Er is onder begeleiding van enthousiaste specialisten altijd een passende outfit te vinden.
MotorKledingCenter Zutphen, aan de rand op van de Hanzestad, bestrijkt 1200m2 aan winkeloppervlakte en biedt onderdak aan motorkleding en alles om jouw motoruitrusting compleet te maken. Zeven dagen per week staat het team voor je klaar op het Polplein. Met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Centraal in de winkel tref je de Bikers Lounge wat de ideale plek vormt voor een koffiestop en om mede-motorrijders te treffen.

Jeroen van Beek, store-manager van Zutphen kijkt uit naar de opening: ”Als team van motorrijders onder elkaar staan we klaar met het juiste advies vanuit onze eigen ervaring en bieden we een complete service. Waardoor je je als motorrijder meer dan welkom voelt”.

In de afgelopen 12 jaar heeft MotorKledingCenter zich als familiebedrijf verheven tot grootste motorkledingspecialist van de Benelux. Met winkels in Hazerswoude, Tilburg, Zemst (België) en nu ook Zutphen worden mede-motorrijders vanuit de eigen passie geholpen aan de best passende motoroutfit.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief