Skip to main content

Vespa Primavera motorscooters Mickey Mouse Edition

Vespa, merknaam van Piaggio Group, brengt een speciale editie op de markt als eerbetoon aan Disney100, de 100ste verjaardag van Disney. De speciale editie is een Disney Mickey Mouse edition by Vespa. De beroemde scooter werd onlangs nog gebruikt in de avonturen van Luca, het meesterwerk van Disney en Pixar.

Eerbetoon aan creativiteit & verbeelding

Michele Colaninno, Chief Executive global strategy, product, marketing and innovation bij de Piaggio Group, over de samenwerking: “Dromen stellen ons in staat om met optimisme naar de toekomst te kijken, zelfs in complexe tijden zoals deze. Dat maakt het zo mooi dat deze tijdloze iconen, Vespa en Disney, samenwerken voor de 100ste verjaardag van Disney.

Mickey Mouse is een al even eeuwigdurend icoon, net als Vespa, en deze samenwerking is een eerbetoon aan creativiteit, verbeelding, onbezorgdheid en plezier. Precies de waarden die Vespa altijd heeft verankerd. De samenwerking tussen Vespa en Disney vertegenwoordigt de viering van twee historische bedrijven die een gemeenschappelijke droom hebben: het uitdrukken van fantasie.”

Iconische scooter

Claire Terry, Senior Vice President bij Disney Consumer Products, Games & Publishing EMEA: “Net als Mickey Mouse, is Vespa een cultureel icoon, dat een gevoel van plezier en avontuur oproept. Samen vormen ze een prachtige combinatie, die ons tijdloze verhaal echt uitbreidt. We zijn ongelooflijk enthousiast om deze versie van de iconische scooter naar onze fans te brengen in ons honderdjarig bestaan en om alle charme en persoonlijkheid van Mickey op roadtrips mee te nemen.”

Handtekening Mickey Mouse

Voor deze samenwerking zijn de Vespa Primavera 50cc, 125cc en 150cc zwart, rood, wit en geel gekleurd: dezelfde tinten die Walt Disney’s beroemdste muis al tientallen jaren kenmerken. De kleurencombinatie wordt door Vespa als volgt uitgelegd: de gele wielen als de schoenen van Mickey Mouse, terwijl de zwarte spiegels lijken op zijn beroemde ronde oren. Een grafisch patroon met het silhouet van het personage siert zowel de zijkanten van de scooter als de voorkant. Tot slot kon de handtekening van Mickey Mouse niet ontbreken, te zien op zowel het zadel als de voorkuip van de scooter.

Voor de Disney Mickey Mouse Edition by Vespa is een bijpassende helm in dezelfde fantasierijke kleuren leverbaar. 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws