Prijzen 2019 Kawasaki W800 Street & Cafe bekend: 10.699 en 11.499 euro

Kawasaki introduceerde op de EICMA Motorshow maar liefst 11 nieuwe en vernieuwde modellen voor 2019! Als onderdeel van dit offensief presenteerde Kawasaki twee nieuwe Retro modellen de W800 Street en de W800 Cafe. Zojuist heeft Kawasaki ook de levertijd en prijzen van deze nieuwe stijliconen bekend gemaakt!

The Original Icon

Toen Kawasaki in 1965 het eerste W-serie model (de W1 650) op de markt bracht was dit de zwaarste en snelste Japanse viertaktmotor ooit. Het was tevens het begin van Kawasaki’s “quest for speed”, die de motorwereld vele legendarische modellen heeft gebracht zoals de Z1, de ZZR1100 en de Ninja H2R.

De klassiek gelijnde W800 Street wordt in maart in de showroom van de Kawasaki dealers verwacht en is beschikbaar vanaf € 10.699,-. Dit model heeft met zijn hoge brede stuur een op en top retro uiterlijk en zal leverbaar zijn in het matzwart met grafietkleurige accenten. Daarnaast komt de stoere W800 Cafe in maart naar de Benelux met een vanaf prijs van € 11.499,-. De sportieve topkuip en het lage stuur geven de Cafe versie een onmiskenbare caferacer look. Het schitterende magnesium lakwerk met zilveren accenten en het two-tone zadel maken het plaatje helemaal af.

De 2019 Kawasaki W800 Street en Cafe zijn mooier, moderner en completer dan ooit tevoren, zonder daarbij concessies te doen aan de authentieke uitstraling. Maar liefst 90% van de onderdelen is compleet nieuw; zo werd de kermerkende luchtgekoelde Parallel Twin met koningsas behouden, maar niet zonder deze volledig te moderniseren. Bovendien kreeg de 2019 W800 een volledig nieuw rijwielgedeelte, krachtigere remmen (nu ook met schijfrem achter) en rondom LED verlichting. Kawasaki beloofd een spectaculaire uitlaatsound, de motor is hier speciaal op getuned.

Kijk voor meer informatie over de 2019 W800 Street en Cafe op www.kawasaki.nl


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief