Skip to main content

Vanaf 1 oktober geopend: full service Motorstalling Noord-Holland

winterstalling

Vanaf 1 oktober 2020 is motorland een nieuwe motorstalling rijker. In Warmenhuizen, in de kop van Noord-Holland, opent Jan Spanjaart samen met Jarno Modder Motorstalling Noord-Holland. Geheel onbekend is Spanjaart niet in motorland, ruim 28 jaar behartigde hij de belangen van de Duitse slotenfabrikant ABUS op tweewielergebied. Op deze manier heeft hij veel ervaring op het gebied van beveiligen en is uw motor hier in goede handen. Daarnaast is hij motorliefhebber, restaureert Spanjaart klassiekers en rijdt hij regelmatig rond als instructeur op het TT Circuit van Assen. In Warmenhuizen, zo’n 15 minuten rijden van Alkmaar kunnen de motorbezitters, die thuis géén of tekort ruimte hebben om de motor lekker te stallen, terecht om hun kostbare bezit te laten overwinteren of om permanent te stallen.

Genoeg ruimte voor 100 motoren
Motorstalling Noord-Holland heeft voldoende ruimte voor iedere motor “Dat is voor veel motorrijders nog wel eens een probleem. Garages, schuurtjes en tuinhuisjes staan vaak al helemaal vol met allerhande spullen en dan moet je motor er ook nog bij. Pas het volgende voorjaar komt die -hopelijk onbeschadigd- weer tevoorschijn” Aldus Jan Spanjaart. “We bieden een bewaakte, droge, veilige en vertrouwde stalling met prijzen vanaf 1 euro per dag en hebben daarmee dé oplossing voor je stallingsprobleem”.

Full Service
Naast stalling bieden Spanjaart en Modder ook haal-, breng- en poetsservice. Ook voor klein onderhoud is de motorliefhebber hier aan het juiste adres tijdens de stallingsperiode. “Wat is er nu fijner dan je motor weer picobello uit de stalling op te halen zodat je weer direct de weg op kunt? Zo hoef je je motor aan het begin van het seizoen niet eerst nog weer eens weg te brengen voor klein onderhoud.”

Meer informatie of reserveren? Ga naar de site of bel even met Jan Spanjaart (06-51151618) of Jarno Modder (06-13103656).

Motorstalling Noord-Holland – Wengeweg 9 – 1749 DA Warmenhuizen – www.motorstalling-noordholland.nl – info@motorstalling-noordholland.nl – Openingstijden: alle dagen van 08.00 uur tot 20.00 uur.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws