Van Harten BMW Motorrad verhuist naar Amersfoort-Vathorst

Na een historie van meer dan 60 jaar gaat Van Harten BMW Motorrad haar activiteiten binnen Amersfoort verhuizen. Van Harten gaat de Amersfoortse binnenstad uit en vestigt zich op een nieuwe locatie in Amersfoort Vathorst, vlak bij zowel de A1 als de A28, die daar samenkomen in verkeersknooppunt ‘klaverblad’ Hoevelaken. 

‘Hier vinden we de ruimte, de uitstraling en dus de mogelijkheden om Van Harten uit te bouwen tot hét ‘BMW Motorrad centrum’ van Nederland’; aldus Gertjan Eikendal, vestigingsmanager bij Van Harten. Ergens in de tweede helft van 2022 gaat de verhuizing zijn beslag krijgen. Vanzelfsprekend blijft het ijzersterke Van Harten team in Amersfoort, onder leiding van Eikendal, onveranderd; ‘Never change a winning team’.

Van Harten Specials

BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort is al sinds 1956 een bekende BMW Motorrad dealer. Die reputatie behaalde ze met vakmanschap én de unieke Van Harten Specials. Dit zijn in basis de bekende BMW motorfietsen, die aan de hand van individuele klantenwensen helemaal opnieuw opgebouwd worden. Met deze unieke projecten van bestaande BMW modellen behaalde Van Harten Amersfoort wereldwijde bekendheid.

After sales voor overheidsmotoren

Naast de Specials is Van Harten ook al jaren hét adres voor overheidsdiensten, zoals de nationale politie en ambulancediensten. De aftersales experts van het Van Harten team onderhouden deze motoren al jarenlang. 

Op 1 december 2020 werd Van Harten overgenomen door Van Poelgeest BMW & Mini, dealer in de noordelijke Randstad met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief