Van der Heyden Motors opent nieuwe zaak in Den Bosch

De oudste motorzaak van Nederland, Van der Heyden Motors uit ‘s-Hertogenbosch, opent op zaterdag 20 en zondag 21 september op officiële wijze de showroom van het nieuwe pand aan de Rietveldenweg 39 in ’s Hertogenbosch. En dat gaat niet zonder slag of stoot, want niemand minder dan Superbike-wereldkampioen Tom Sykes is op zaterdag 20 september (onder voorbehoud) present om de opening luister bij te zetten, terwijl MotoGP-coureur Stefan Bradl een dag later de unieke Dainese D-Store bij Van der Heyden zal openen.

In het nieuwe pand wordt door een frisse en vooral ruime inrichting veel meer de nadruk gelegd op een nieuwe en moderne beleving van het motor- en scooterrijden. Van der Heyden blijft in het nieuwe pand dealer van de motormerken Kawasaki en Yamaha, plus de twee exclusieve Amerikaanse merken Victory en Indian. Daarnaast is Van der Heyden zeer actief op de scootermarkt. Alle belangrijke scootermerken zijn vertegenwoordigd in de nieuwe showroom, ook de zeer populaire driewielige scooters, die met een autorijbewijs gereden mogen worden.
In het nieuwe pand krijgt ook de moderne kledingafdeling volop de ruimte. Daar vind je onder meer een zeer uitgebreide collectie helmen en motorkleding. En uiteraard kun je hier passend en professioneel advies verwachten, want juist bij de aanschaf van motorkleding is dat ontzettend belangrijk. Aspecten als veiligheid, waterdichtheid en pasvorm zijn immers van onschatbare waarde. Daarnaast wordt in Den Bosch, na eerder in Londen en Parijs, een speciale Dainese D-store geopend, waar je op je gemak de complete collectie van dit Italiaanse kwaliteitsmerk kunt bewonderen.

Uiteraard heeft Van der Heyden Motors in het nieuwe onderkomen de beschikking over een ultramoderne en compleet uitgeruste werkplaats. Door een grote glazen wand kunt u, als in de keuken van een sterrenrestaurant, de onderhoudswerkzaamheden aan uw motor op de voet volgen. Het team van Van der Heyden Motors verwelkomt u graag aan de Rietveldenweg 39 te 5222 AP ‘s-Hertogenbosch, www.vdheydenmotors.nl 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief