V-Strom Center viert 1-jarig bestaan met special edition

In het weekend van 19 en 20 september viert het V-Strom Center in Soesterberg haar eerste verjaardag. Deze feestelijke gebeurtenis staat natuurlijk helemaal in het teken van de populaire Suzuki V-Strom 650 en 1000 modellen die in diverse uitvoeringen geleverd worden. Zoals de spectaculaire V-Strom 1000 “Rally” en de “Special” op basis van de 650.

Tijdens het feestweekend wordt de nieuwe V-Strom 1000 Special geïntroduceerd. Een zeer compleet uitgeruste machine, o.a. voorzien van speciaal windscherm, topkoffer, valbeugels en middenbok. Allemaal extra’s die de nieuwe eigenaar geen cent kosten, want de Specialprijs bedraag slechts € 12.490,- en dat is precies hetzelfde als de standaard versie. Overigens zijn er nog maar twee 650 Specials uit voorraad leverbaar en die verwisselen voor de scherpe prijs van € 8790,- van eigenaar.

Daarnaast heeft het actieve V-Strom Center een heel aantrekkelijk aanbieding op basis van enkele standaard versies. Het zijn de laatste V-Strom 1000 modellen in de prachtige kleuren wit en khaki. Ter gelegenheid van onze verjaardag bieden wij ze aan met een inruilbonus van € 1.500,-!

Het V-strom weekend is ook de gelegenheid om met dit veelzijdige model kennis te maken. Alle 650, 650 XT, 1000 en 1000 rally modellen staan namelijk kaar voor overtuigende proefrit.
Tijdens het jubileumweekend staat de V-Strom Quickservice paraat voor inspectie en kleine reparaties.
Redenen genoeg om op 19 of 20 september richting Soesterberg te koersen!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief