Uitbreiding Big-Rivers Harley-Davidson dealer Heteren

Authorized Harley-Davidson dealer Big-Rivers Harley-Davidson in het Gelderse Heteren gaat aanzienlijk uitbreiden. Sinds de opening in 2010 is het eigenaar Albert van der Steen en zijn team dusdanig voor de wind gegaan, dat hij eind 2016 het naastgelegen stuk braakliggend terrein erbij heeft gekocht en daar momenteel een flinke uitbreiding aan het bouwen is. Uiteindelijk wordt het nieuwe pand zo’n 2400m2 groot. In het weekend van 21 en 22 april 2018 wordt het uitgebreide dealerbedrijf feestelijk geopend. 

Crescendo 
In de acht jaar sinds de opening heeft Van der Steen zijn zaak overtuigend op de kaart gezet. Toch was dat niet vanzelfsprekend. Hij vertelt: “De inkt van mijn contract met Harley-Davidson was amper droog toen de crisis uitbrak. Eerst was dat alleen een financiële, maar die trof vervolgens de hele wereld. Om ons daar doorheen te slaan zijn we heel lean & mean begonnen, met een kleine en strakke organisatie. Dat was heel spannend, maar het is gelukt. Door onze gestage groei in de jaren daarna was ons bestaande pand op enig moment simpelweg vol. Het feit dat onze omzet zich goed bleef ontwikkelen, de economie inmiddels weer goed draait en Harley-Davidson bekendgemaakt heeft het komende decennium 100 nieuwe modellen uit te brengen, heeft ons het vertrouwen gegeven om deze investering te doen.”Martin Mulder, Country Manager bij Harley-Davidson Benelux, vult enthousiast aan: “Deze uitbreiding van Big-Rivers bewijst eens te meer dat je als H-D dealer een heel relevante plek inneemt in de belevingswereld van Harley-rijders, of het nou gaat om nieuwe of gebruikte motoren, customization, onderdelen of gewoon een bakkie koffie in de showroom. Wij wensen Albert en zijn team alle succes met deze mooie uitbreiding.”

2400m2 Harley-Davidson
Handig gelegen aan de A50, tussen de A12 en A15, bedient Big-Rivers Harley-Davidson een flink deel van het oosten van Nederland. Een rol die Van der Steen en zijn team nu dus nog actiever en grootschaliger gaan invullen. In het verbouwde pand ontstaat een hoogwaardige H-D experience van zo’n 2400m2, verdeeld over twee verdiepingen. Beneden vinden bezoekers de showroom, de receptie van de werkplaats en de werkplaats zelf. Boven is de shop flink vergroot en zijn het magazijn en de coffee corner gesitueerd. Door de te krap geworden behuizing was de winterstalling voorheen extern behuisd, maar in het nieuwe pand zit die weer binnen, eveneens op de bovenste verdieping. De gevel van het nieuwe pand is met zijn verspringende façade een lust voor het oog. In het weekend van 21 en 22 april opent het vernieuwde Big-Rivers Harley-Davidson feestelijk haar deuren ‘the Harley way’, dus met lekker eten en drinken, muziek, demo’s en natuurlijk heel veel motoren.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief