Skip to main content

Tweede editie Adventure Challenge, 31 maart 2024

De spanning stijgt en de motoren ronken klaar voor de tweede editie van de Adventure Challenge. Het offroad evenement voor allroadmotoren, georganiseerd door Motorcursussen.nl. Deze dag wordt gehouden op het terrein van ActionPlanet in Spaarnwoude. Na het succes van de eerste editie wordt er alles aangedaan het succes te evenaren op 31 maart, Eerste Paasdag 2024. Nog meer adrenaline, uitdaging en spektakel.

Ook in de 2e editie gaan de deelnemers het tegen elkaar opnemen in allerlei uitdagende offroad oefeningen. Van spectaculaire hellingen tot geinige oefeningen die er meer uit zien als een circusact, alles zit erin.

Deze editie is wederom toegankelijk voor allroadrijders van verschillende niveau’s. De oefeningen worden zonder tijdswaarneming gereden, degene met de minste strafpunten wint de dag. Neem je de moeilijke routes om meer punten te scoren maar waardoor de kans op een foutje groter word, of kies je voor zekerheid en neem je de makkelijke route? Aan jou de keus.

Chickenroutes

Kom je niet voor de winst maar gewoon om een gezellige dag met gelijkgestemden te beleven? Helemaal goed, ook dan ben je van harte welkom! Heb je niet zoveel ervaring? Elke oefening heeft een escape om de moeilijkere gedeeltes heen als je de ‘chickenroute’ bordjes volgt. Zo kan iedereen met meer of minder offroadervaring aan de dag meedoen. Het uitgestrekte terrein van ActionPlanet biedt het perfecte decor voor een dag vol avontuur en spectaculaire uitdagingen.

Omdat de organisatoren een top 3 zo cliché vinden doen ze gewoon een top 10 aan vette prijzen. Deze dag is er dus meer winkans dan een reguliere staatsloterijtrekking.

Kijken kan ook

Geniet van het spektakel en de gezellige sfeer, zelfs als toeschouwer. Struin rond op het Adventure plein, rijd een mini challenge, neem een hapje en een drankje op het gezellige terras of vermaak je met het kijken naar deelnemers en moedig ze aan!

Nikki van der Spek, één van de organisatoren van het evenement:

“De eerste editie van de Adventure Challenge overtrof al onze verwachtingen, en we zijn vastbesloten om de tweede editie nog grootser te maken, Het is de ultieme gelegenheid voor motorliefhebbers om hun vaardigheden te testen en te genieten van een dag vol avontuur.”

Mis het niet! Kom op eerste paasdag 2024 naar ActionPlanet in Spaarnwoude en beleef de opwinding van de Adventure Challenge.

Bezoek voor meer informatie en inschrijven de website www.adventure-challenge.nl

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws