Skip to main content

Triumph New Model Preview Tour: Tiger 1200, Tiger Sport 660 en Speed Triple RR

Van zaterdag 11 december tot en met donderdag 30 december 2021 zijn de nieuwe Tiger 1200, Tiger Sport 660 en Speed Triple RR al tijdelijk te bewonderen bij de Nederlandse Triumph dealers. Tijdens de New Model Preview Tour zullen deze fonkelnieuwe machines een rondje maken langs de Nederlandse Triumph-dealers voor een exclusieve preview. Voor de fans van het merk is het dé uitgelezen kans om deze nieuwigheden alvast te ontdekken, ruime tijd vóór ze officieel in de showrooms zullen staan. Vooral voor de Tiger 1200 is dat bijzonder, zo kort na de officiële onthulling op 7 december jongstleden. 

Met de Speed Triple RR (vanaf januari 2022 in de showrooms) maakte Triumph een design- en prestatie statement om u tegen te zeggen. De succesvolle Speed Triple RS kreeg clip-ons, een kuipje en semi-actieve vering opgeplakt en is net zo mooi als spannend om op te rijden.
De Tiger Sport 660 (vanaf januari 2022 in de showrooms) is Triumphs nieuwe hoogpoter in het middenklasse segment. Met de sprankelende 660cc driecilinder van de Trident 660 is vooral veelzijdigheid het codewoord. Woon-werkverkeer, stadsverkeer of een weekendje weg met twee én bagage: kan allemaal voor een uitstekend prijs op de Tiger Sport 660. 

Naar de onthulling van de Tiger 1200 (vanaf maart 2022 in de showrooms) werd lang reikhalzend uitgekeken. Het vlaggenschip van Triumphs uitgebreide adventure-segment onderging een complete transformatie: maar liefst 25kg lichter dan zijn voorganger in combinatie met 9 extra paarden en een bijzonder aantrekkelijk nieuw design. De Tiger 1200-familie bestaat uit twee reeksen, de weggerichte GT-reeks en de Rally-reeks, waarbij de nadruk eerder op off-road rijden ligt.

Kortom, zeker een ommetje naar de dichtstbijzijnde Triumph-dealer meer dan waard. De Triumph New Model Preview Tour strijkt op volgende data bij de dealers neer:

Triumph New Model Preview Tour 2021

Zaterdag 11 december Blom Motoren – Leusden
Zondag 12 december Roke Motors – Mijdrecht
Donderdag 16 december Goedhart Motoren – Bodegraven
Vrijdag 17 december Triumph Nijmegen – Nijmegen
Zaterdag 18 december MC Bruurs – Noord-Scharwoude
Donderdag 23 december Triumph Groningen – Groningen
Vrijdag 24 december MC Rijen – Rijen
Woensdag 29 december MC Eibergen – Eibergen
Donderdag 30 december MotoPort Goes – Goes
Triumph

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws