Skip to main content

Triumph Motorcycles bezoekerscentrum in Hinckley

Triumph Motorcycles heeft de deuren geopend van een indrukwekkend bezoekerscentrum dat fans een kijkje achter de schermen geeft een mee zal nemen op een onvergetelijke reis door 115 jaar motor-geschiedenis. Het bezoekerscentrum dat gelegen is op het fabrieksterrein van het Engelse merk in Hinckley (UK), zal per 1 november opengaan voor bezoekers. Het bezoeken van de expositie, TheTriumph Factory Experience, in het bezoekerscentrum is gratis. Hier kunnen fans genieten van een nooit eerder vertoonde expositie over het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van de meest iconische Triumph modellen. Onderdeel van de tentoonstelling is de meest beroemde Triumph uit de filmgeschiedenis; de Triumph Bonneville waarmee Steve McQueen over de met prikkeldraad afgezette grens heen sprong in de film, The Great Escape. De motor is speciaal voor de expositie op prachtige wijze teruggebracht naar zijn originele staat. Tot de collectie van beroemde motoren behoren ook de allereerste Triumph ooit – de No 1 uit 1092, de Speed Triple die bereden werd door Tom Cruise in Mission Impossible 2 en het laatste prototype van het 2019 Moto2tm motorblok.

Naast het bezoeken van het bezoekerscentrum kunnen fans ook rondleidingen boeken in de naastgelegen Triumph fabriek. Tijdens deze uitgebreide rondleiding ervaart men het gehele productieproces, van concept naar ontwikkeling tot de productie en de eindmontage. Hiermee geeft Triumph inzicht in haar unieke en vooruitstrevende proces voor het bouwen van haar motoren. Naast het bezoeken van de expositie en de rondleiding kunnen fans komen genieten van een goede kop koffie en lunch in het Triumph 1902 café – de ideale plek om bij te tanken voordat men weer naar huis rijdt.

Om het bezoek onvergetelijk te maken is er in het bezoekerscentrum ook een shop te vinden met unieke merchandise, kleding en souvenirs.

Toegang tot het bezoekerscentrum is gratis. De 90 minuten durende rondleiding door de fabriek dient vooraf geboekt te worden en kost £15 per persoon. Per 1 november is het bezoekerscentrum open en vanaf vandaag kunnen de tickets voor een rondleiding online geboekt worden.


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws