Tourtocht Twente voor Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten

Zaterdag 8 september 2018 is het weer zover; de jaarlijkste SmvG tourtocht/ sponsorrit. Rijd mee en steun de Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten, alle motorrijders zijn welkom. De tocht is ongeveer 100 km lang en gaat door Twente, de Achterhoek, het Vechtdal en een lusje Duitsland. De route is individueel te rijden of in een groep. Vanaf 9.00 u ontvangst met koffie en wat lekkers. Vertrek tussen 10.00 en 12.00 bij Motoport Hengelo – Enschedesestraat 210 te Hengelo. 

Fraaie route op GPS formaat –  Lunch in het clubhuis van Motor- Sport- Groep Universiteit Twente – Gratis ophaaldienst door Motoport Hengelo. 

Deelname is alleen mogelijk na voorinschrijving (voor 1 september 2018)- vul hiervoor het inschrijfformulier in op de website www.smvg.nl/nieuws/agenda
Mail het inschrijfformulier naar info@smvg.nl Maak 25 euro (of meer) per deelnemer over op IBAN NL16INGB0009229282 t.n.v. Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten.

De passie voor motorrijden doorbreekt beperkingen 
Motorrijden ondanks beperkingen. Motorrijden met een prothese, een ondersteunende orthese of een aangeboren beperking. Op een aangepaste motor. De mensen achter de SMvG hebben het zelf ervaren of zijn er nauw bij betrokken. De SMvG kan adviseren en bemiddelen in een onderzoek of motorrijden met een handicap binnen de wettelijke bepalingen mogelijk is. Welke aanpassingen gemaakt kunnen worden aan pro- en ortheses of aan de motor zelf. De weg terug in het motorzadel heeft vele lotgenoten tot ver over hun grenzen gebracht. De leden van de SMvG willen hun eigen kennis en ervaring delen met degenen die in deze passie geloven. De passie voor motorrijden doorbreekt beperkingen!

Stichting Mobiliteit voor Gehandicapten toertocht 2018


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief