Skip to main content

Touratech met verkooppunt Mill terug in Nederland

Touratech

Na enkele jaren van afwezigheid is er een nieuw Touratech verkooppunt in Nederland. Touratech in Mill opent haar deuren in het pand van JJ Suspension/ESA Repair aan de houtzagerijstraat 5 in Mill. De afgelopen maanden was Touratech al te bezoeken in de fysieke winkel, vandaag is ook de webshop gelanceerd. 

Touratech Suspension 
Via JJ Suspension verkocht John van Wanroij, eigenaar, al jaren Touratech Suspension: high-end schokdempers en vering hoofdzakelijk voor allroad motoren. Met het sluiten van Touratech in België, welke ook de Nederlandse markt bediende, zocht Touratech naar een nieuw verkooppunt. John van Wanroij: “Toen Touratech mij benaderde of ik naast vering ook onderdelen en kleding erbij wilde doen werd ik gelijk enthousiast. Veel klanten van mij reizen veel met hun motorfiets of rijden offroad. Nu kan ik ze helpen met het complete plaatje”.

Touratechworld
Dat complete plaatje vindt de klant terug in de naam van de webshop: het refereert naar de “wereld van Touratech”. Via de website kan de klant het complete Touratech-assortiment bekijken en bestellen. Naast de webshop en de fysieke winkel wil John met het merk ook meer beteken voor de reizende motorrijder: bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen die de klant voorbereiden op hun allroad-vakantie, een cursus vering of het organiseren van (Allroad)ritten in de omgeving van de winkel.

Verkrijgbaarheid
Naast de eigen winkel en de webshop wordt ook hard gewerkt aan de landelijke offline verkrijgbaarheid van de Touratech-onderdelen: de markt is groot genoeg om samen te werken met winkels die motoren, kleding en accessoires verkopen. Bij interesse kunnen deze winkels altijd contact opnemen met Touratech in Mill.

 Touratech Mill – Houtzagerijstraat 5, 5451HZ Mill – +31 6 53 87 00 41 – www.touratechworld.com


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws