Skip to main content

TomTom Road Trips: digitaal navigatieplatform voor motorrijders

TomTom lanceert vandaag TomTom Road Trips, roadtrips.tomtom.com, een gratis platform dat reizigers ’s werelds beste roadtrips laat ontdekken en hen de mogelijkheid biedt om zelf hun route te plannen voor de ultieme reis. TomTom Road Trips biedt bestuurders inspiratie door middel van een collectie die bestaat uit meer dan 90 zorgvuldig uitgekozen routes over de hele wereld. Van de prachtige Amalfi-kust tot de sensationele Australische Great Ocean Road, het pittoreske Zuid-Afrikaanse Chapman’s Peak tot de epische Route 66.

“Wij weten dat onze klanten hun navigatiesystemen gebruiken om het onbekende te ontdekken en de wereld te verkennen. Met het vakantieseizoen om de hoek wilden we het voor hen eenvoudiger maken om ’s werelds beste roadtrips te ontdekken,” zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer. “Met TomTom Road Trips kunnen bestuurders en motorrijders worden geïnspireerd en genieten van de vrijheid om wegen te verkennen tijdens een weekend- of een roadtrip.” 

TomTom Road Trips werkt probleemloos met TomTom MyDrive, TomTom’s online route planner. Bestuurders kunnen een route uitkiezen en rustpunten en Points of Interest (POIs) toevoegen of de route zelfs ‘slepen’ in de routeplanner om een specifieke weg te integreren die ze willen rijden. Gebruikers kunnen hun eerder geplande routes dan direct opslaan en synchroniseren met hun TomTom navigatiesysteem voordat zij vertrekken. Ga erop uit en verken ’s werelds beste routes. Het is echt zo eenvoudig als plannen, synchroniseren en gaan!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws